App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

Alessandro Lequio destapa la connexió entre Leticia Sabater i el rei Felip VI

Alessandro ha explicat un dels secrets més íntims de Leticia Sabater

Rei Felip VI
El Rei Felip està 'connectat' per algú amb Leticia Sabater | Catalunya Diari

Alessandro Lequio acostuma a sorprendre a l'audiència amb tota la informació que destapa i les declaracions que fa als programes de televisió on treballa. Aquesta vegada no ha estat per menys, i és que el col·laborador d' 'El programa de AR' ha parlat d'una connexió entre Leticia Sabater i el Rei Felip VI. Sí, pot semblar increïble, però segons ha explicat, hi ha una cosa en concret que uneix a la concursant de 'La Casa Fuerte' i al monarca. 

Es desvela el secret

Des del moment que Leticia va entrar a participar en el nou reality de Telecino, s'ha estat rumorejant pels platós que la presentadora ha mantingut relacions íntimes amb persones molt reconegudes del país. Entre aquestes, s'ha volgut destacar especialment un polític molt rellevant del Partit Popular (PP) i un humorista de gran fama que fins i tot estava casat en el moment que se'l relaciona amb Leticia. 

Fa uns dies la presentadora es referia al Rei Felip en una conversa dins de 'La Casa Fuerte': «És guapo, encantador, afectuós, meravellós... Una persona molt propera...», assegurava Leticia. Després d'aquestes paraules, molts s'han preguntat quina relació existeix entre Leticia i el Rei Felip, i Alessando Lequio ha assegurat que «tant Felip com Leticia Sabater són de la mateixa generació i és probable que coincidissin en alguna ocasió. En aquella època Letica era molt coneguda».

Però la cosa no ha acabat aquí, i és que Lequio ha deixat anar la bomba: «Jo sé que va tenir un rotllo d'una nit amb una persona del cercle de Felip VI». A més a més, ha manifestat que coneix aquest secret perquè va ser el mateix individu qui li va confessar la informació directament a ell. Lequio inclús ha manifestat que el personatge en qüestió li va parlar molt bé de la presentadora: «Exactament em va dir que és increïble, una força de la natura. Fixa't que quan el veig avui en dia encara m'ho recorda».

Leticia Sabater
Leticia Sabater va tenir un afer amb un amic íntim del Rei  | Catalunya Diari

Després de les declaracions d'Alessando, la seva companya Paloma Barrientos ha afirmat que aquesta informació és certa. La també col·laboradora ha manifestat que fa anys l'actual Rei i Leticia freqüentaven un mateix local de la nit madrilenya. Per aquest motiu és molt probable que un amic de Felip i Leticia es coneguessin i haguessin tingut l'esmentat afer d'una nit.