Alessandro Lequio explica la tornada a Espanya del seu fill Álex

Álex Lequio va aterrar a l'aeroport d'Adolfo Suárez-Barajas el passat 27 de setembre

Imagen de archivo de Alessandro Lequio dando declaraciones a la prensa.
Imatge d'arxiu d'Alessandro Lequio atenent a la premsa | CatalunyaDiari.cat

 

Dies després que es fes públic que Álex Lequio ha volat cap a Espanya amb permís dels seus metges, el seu pare ha pronunciat les primeres paraules sobre el retorn del seu fill, encara que ha volgut tenir molta cura sobre el seu estat de salut. 

Alessando Lequio va parlar davant dels mitjans de la relativa tornada a la normalitat del seu fill, tot i que no va voler donar massa detalls sobre l'evolució de la seva malaltia. El jove ha compartit en els últims dies una fotografia on se'l pot veure de nou en la seva oficina, demostrant que té forces per continuar amb la seva dura batalla contra el càncer.   

Álex Lequio, hijo del conde Lequio, en uno de los eventos de su empresa marketing.
Álex Lequio, en un dels esdeveniments de la seva empresa de màrqueting digital | CatalunyaDiari.cat
 

Alessandro Lequio, cautelós amb la salut del seu fill

Les declaracions que va fer el col·laborador d''El Programa de Ana Rosa' sobre la salut del seu fill van ser escasses. Rodejat de micròfons, es va limitar a contestar que «tot segueix al seu ritme, no ha canviat res». Lequio va mantenir la cautela de la qual ha fet gala les últimes setmanes. 

En el programa de Telecinco on treballa, va parlar també breument sobre la malaltia d'Álex, de la qual va dir que és «dura i llarga». El comte italià, que no va voler pronunciar la paraula càncer, va recordar que en aquest tipus de tractaments s'ha de ser pacient. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Me Dicen Aless (@alessandrolequiojr) on

 

Álex Lequio torna a casa després de 6 mesos als Estats Units

No va ser fins bastants dies després del seu aterratge a l'aeroport de Barajas, que els mitjans van poder confirmar la tornada a Espanya d'Álex Lequio, després de 6 mesos als Estats Units rebent teràpia en un dels millors centres oncològics del món. El mateix jove va confirmar la notícia penjant en el seu Instagram una foto seva treballant.  

En la imatge, se'l pot veure assegut en la seva cadira de la seva oficina i, aquesta, està acompanyada del següent missatge: «Tornada a la feina entre actes. La meva cara 'fotogènica' i jo us diem hola. Ànims a tots els lluitadors/es». La fotografia demostra, un cop més, que el fill d'Ana Obregón és optimista i que la seva malaltia no li ha tret el seu caràcter bromista, que també va demostrar a l'aeroport madrileny amb els treballadors que li van demanar fer-se fotos amb ell. 


Comentaris

envia el comentari