IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Alessandro Lequio, sobre la malaltia del seu fill: «La família és el primer, el més important»

El col·laborador de 'El programa de Ana Rosa' i Ana Obregón guarden silenci sobre l'estat de salut en què es troba

Imagen de Álex Lequio junto a su padre.
Imatge d'Álex Lequio al costat del seu pare. | Telecinco

El jove Álex Lequio va fer saltar totes les alarmes quan fa poc més d'un mes apareixia al costat dels seus pares i la seva xicota entrant en una clínica especialitzada en el tractament contra el càncer a Nova York. Quelcom que, com no podia ser d'altra manera, va alertar d'allò més als seus seguidors, que desconeixien la dura malaltia que pateix.

El secretisme al voltant del seu càncer és absolut i la família s'ha obstinat a tancar-se per no explicar absolutament res sobre l'estat del jove. Fins al dia d'avui, cap membre de la seva família havia parlat sobre el tema en qüestió. Ara, però, el seu pare, Alessandro Lequio ha volgut enviar un missatge a tots els seus seguidors a través del seu compte de Twitter: «La família és el primer, el més important ...».

El mateix jove va voler concedir una entrevista en exclusiva a 'El Español' quan va saltar la notícia, on va explicar que «està tot bé. No cal preocupar-se'n». No obstant això, va afegir que «no parlaré més. Ho estem portant tot en silenci» i des d'aleshores el secretisme s'ha tornat a instal·lar a la família Lequio Obregón.

Ana Obregón y Álex Lequio continúan en Nueva York
Ana Obregón i Álex Lequio continuen a Nova York. | CatalunyaDiari.cat

«Sé que no es troba bé»

Una de les úniques persones que ha parlat des d'aquell moment ha estat l'exdona del seu pare, Antonia Dell'Atte, que va encendre encara més les alarmes en explicar que «sé que no es troba bé»

A més, un dels grans amics d'Álex Lequio, Aless Gibaja, va voler parlar sobre el seu estat de salut i li va desitjar el millor perquè «tot surti bé».

Tot el contrari que la seva familia. Ana Obregón segueix completament en silenci i se centra a acompanyar al seu fill allà on va. En canvi, ha estat Alessandro Lequio qui, davant de tots aquells seguidors que li han mostrat la seva preocupació, ha volgut enviar un missatge. Les reaccions no s'han fet esperar i els seus seguidors li han desitjat que es recuperi el més aviat millor.


Comentaris

envia el comentari