ÚLTIMA HORA

📈 Salvador Illa guanyaria les eleccions a Catalunya segons l'última enquesta

Alessandro Lequio parla sobre la visita del seu fill a un metge especialista en càncer

El fill d'Ana Obregón tornarà a Espanya el 5 de juliol per motius laborals

Ana Obregón, Alessandro Lequio y su hijo Álex Lequio
Ana Obregón, Alessandro Lequio i el seu fill Álex Lequio | Cedida

Alessandro Lequio ha trencat el silenci, parlant per primera vegada sobre la visita del seu fill Álex Lequio a un metge especialitzat en càncer a Nova York. El col·laborador d''El Programa de Ana Rosa' confessa que el seu fill i Ana Obregón tornaran ben aviat a Espanya per complir compromisos laborals.

En converses amb 'Informalia', el compte italià assegura que «passen coses molt serioses», i afegeix el següent: «Som éssers humans i com a tal no som especials». D'aquesta manera aixecava la veu després de diverses setmanes de neguit.

En aquest sentit, les paraules de Lequio no esvaeixen cap dubte sobre l'estat de salut del seu fill, tot i que les sensacions no son gens esperançadores.

La tornada a Espanya d'Álex Lequio

Segons Alessandro, Àlex «hi serà aquí el dia 5 per complir amb els seus compromisos de treball», i és que sembla que la seva empresa Polar Marketing obrirà un nou espai culinari de sushi, una inauguració que el jove empresari no es vol perdre per res del mon.

Álex estarà acompanyat en tot moment per la seva mare Ana, que en els darrers dies ha deixat les xarxes socials en un punt mort. Aquest dijous, tanmateix, els dos tornaven a publicar per parlar sobre aquest nou projecte que rep el nom de Miss Sushi.

Imagen de Álex Lequio junto a su padre.
Imatge d'Álex Lequio amb el seu pare. | Telecinco

 

D'altra banda, Álex ja ha arribat als 20.000 seguidors a Instagram, una xifra que l'obliga a complir amb la promesa que un dia va oficialitzar amb el seu pare: fer públic el seu perfil a tothom si arribava als 10.000. Els followers s'han duplicat i, de moment, res ha canviat.

El que és segur és que pare i fill es porten de meravella, una relació que va molt més enllà de les revistes i programes del cor. Sobre l'avinença entre Ana Obregón i el compte Alessandro, això ja és una altra història.


Comentaris

envia el comentari