Primer pla d'Alessandro Lequio.

Alessandro Lequio parla del vídeo privat i reconeix que ha embrutat la seva relació

L'italià ha criticat el concurs d'Anabel Pantoja per la seva actitud

Alessandro Lequio no ha pogut evitar contenir-se a l'hora de comentar un polèmic vídeo a l'espai on col·labora, El programa de Ana Rosa. La seva sinceritat a l'hora d'opinar sobre un tema és un dels seus punts forts, motiu pel qual és ben valorat en el format.

Tot i això, a causa de la seva franquesa, s'ha guanyat més d'una renyina amb alguns dels seus companys de professió. Però, en aquesta ocasió, no ha tingut pèls a la llengua a dir absolutament el que pensa sobre un assumpte en particular, sense por de sortir mal perjudicat.

En aquest cas, el comte Lequio ha carregat durament contra Anabel Pantoja per la seva actitud en Supervivientes. I és que la secció del Club social, dirigida per Joaquín Prat, arrencava amb força perquè van anunciar que transmetrien un controvertit vídeo sobre la neboda de la 'tonadillera'.

Els col·laboradors presents, sorpresos pel comportament de la 'influencer', no dubtaven a opinar sobre ella i sobre la seva relació amorosa que té amb el concursant Yulen Pereira.

Alessandro Lequio a un photocall
L'italià ha carregat durament contra la neboda d'Isabel Pantoja | GTRES

Alessandro Lequio, molt crític amb Anabel Pantoja

A la gala de dissabte passat, 2 de juliol, els espectadors van ser testimonis de la conversa que va tenir Anabel amb la seva mare, Mercedes Bernal, qui entrava en directe per parlar amb la seva filla i aconsellar-la a la recta final del concurs.

La 'influencer', que tenia por de la reacció de la seva mare per fer topless, plorava desconsolada pel qual li havia de dir.

«Vas entrar amb dues metes, les tens a tocar. Vull que concursis amb el cap, Anabel. El cap és el que et guia. El cor et pot jugar males passades», li deia a la seva filla.

«Quan tornis a Espanya, fes el que vulguis. Diverteix-te, gaudeix, viu on vulguis, viatja, però ara la teva meta és lluitar pel que vols i ser tu mateixa. Mirar per tu, per la teva feina, per la teva dignitat», continuava Merchi.

Després d'aquestes paraules, Alessandro va veure que Anabel es va quedar molt afectada. Així, la neboda de la 'tonadillera' decidia canviar la seva actitud respecte a Yulen i començar a pensar fredament i amb lògica.

Tot i això, al llarg de la setmana, s'ha vist que Anabel ha tornat a ser la d'abans i ha fet cas omís als consells de la seva mare. La 'influencer', en un moment de rampell, va protagonitzar un nu integral i es va endinsar al mar amb un Yulen també com 'Déu el va portar al món'.

La seva manera d'actuar i de procedir va exasperar Alessandro Lequio, que no va dubtar a criticar-la. «Banyar-te nu és meravellós i, al mar, molt més, però no pots fer-te la dolguda per danyar la teva mare amb un topless i, al cap de quatre dies, banyar-te nua», opinava amb duresa.

Per contra, Joaquín Prat es va mostrar en desacord amb el seu company. «A ella el que li feia mal no era el topless, era el de sota la manta. Però Anabel va dir topless, però no era això el que li preocupava era l'altre», defensava.

«No, Joaquín, fins i tot la mare ho va confirmar. Ella havia fet una promesa a la mare, res de topless, i els plors d'Anabel eren pel topless i la mare ho va confirmar l'altre dia», explicava Alessandro.

Primer pla d'Anabel Pantoja a 'Supervivientes'.
Cada vegada més, la neboda d'Isabel Pantoja està generant enrenou per les seves mostres d'amor cap a Yulen | Mediaset

Alessandro Lequio sap que no hi ha amor

Sens dubte, al comte Lequio no li ha fet gens de gràcia l'actitud d'Anabel Pantoja. I és que el tertulià considera que la seva relació amb Yulen Pereira és «falsa» i no hi ha ni amor ni passió.

«En una relació normal l'afecte creix d'una manera inversament proporcional a la passió i aquí no», deia rotundament. D'altra banda, alguns dels seus companys es mostraven d'acord a opinar que la neboda d'Isabel Pantoja estava «sobreactuant».

«Cada vegada estic més convençut que per a allò que s'està preparant (Anabel) és per vendre'ns el desamor i l'engany quan sigui repatriada, i si no al temps», opinava contundent.

Alessandro Lequio ha garantit que la 'influencer' està fent una estratègia de cara al concurs. Sobretot, quan queda poc temps perquè s'acabi Supervivientes, atès que s'està encarregant de generar contingut per assegurar-se un lloc a la final.