Alessandro Lequio concentra els seus dies de feina per poder passar més temps amb el seu fill

Álex Lequio es troba ingressat en una clínica especialitzada contra el tractament el càncer a Nova York

Ana Obregón, Alessandro Lequio y su hijo Álex Lequio
Ana Obregón, Alessandro Lequio i el seu fill Álex Lequio | Arxiu
 

Malgrat les notícies sobre l'estat de salut d'Álex Lequio en els darrers mesos han estat escasses, els periodistes se les han enginyat per descobrir informacions com que a principis de mes tota la família li va dedicar una festa sorpresa o que el jove ha decidit rapar-se per no entristir per la caiguda del cabell.

En aquest context, el periodista Jesús Mariñas va escriure un article a 'La Razón' el cap de setmana, destapant algunes novetats importants sobre les últimes notícies que envolten la família formada per Alessandro Lequio, Ana Obregón i el seu fill Àlex.

Podria estar responent «molt bé» al tractament

El periodista va explicar que Àlex Lequio estaria responent de forma positiva al tractament al qual està sent sotmès a una clínica especialitzada de Nova York. Tot i que això sembla una excel·lent notícia, però, no s'ha d'oblidar que és una millora englobada «dins de la gravetat» de la malaltia.

D'altra banda, a més de parlar del jove, també ho va fer de les persones que l'envolten. En aquest aspecte, va publicar una sèrie de mesures que adoptarà Alessandro Lequio a partir d'ara amb l'objectiu de poder passar més temps amb el seu fill i la seva exdona, qui no s'ha separat d'Álex des que el passat mes d'abril visitessin per primera vegada el Memorial Sloan Kettering Cancer Center.
 
Imagen de Álex Lequio junto a su padre.
Imatge d'Álex Lequio amb el seu pare | Telecinco

Alessandro Lequio concentrarà els dies de feina

Segons va explicar Mariñas, «el comte ha reorganitzat les seves col·laboracions televisives fent un bloc de dies d'intervenció. En la seva última escapada va ser sorprès en veure que el malalt es va rapar al zero per evitar entristir amb la inevitable caiguda del cabell».

Així, el pare d'Álex Lequio podrà seguir treballant a Espanya però disposarà de més dies seguits lliures per seguir duent a terme les seves tasques de pare que es preocupa per la salut del seu fill. En aquest sentit, segurament Álex se sentirà molt més protegit i comptarà amb molta més força per afrontar els durs moments pels quals està passant.


Comentaris

envia el comentari