Primer pla d'Alessandro Lequio

Alessandro Lequio ensenya una foto secret del seu fill mort i l'entorn emmudeix

Alessandro Lequio ha pensat en Álex durant aquestes dates tan assenyalades i les reaccions no s'han fet esperar

Aquestes són les segones festes nadalenques que Alessandro Lequio passarà sense Álex, el seu fill. El jove, fruit de la seva relació amb Ana Obregón, va morir el maig del 2020 per culpa d'un càncer.

Alessandro Lequio recorda tant el jove que no ha dubtat a compartir a les seves xarxes socials un moment especial al seu costat. Ha publicat una imatge inèdita que ha generat molts comentaris.

Alessandro Lequio recorda Álex amb una imatge

Una de les garrotades més grans que Alessandro Lequio ha patit a la seva vida ha estat la pèrdua del seu segon fill. El jove va lluitant dos anys contra la seva malaltia i en tot moment va tenir el seu suport.

Acomiadar-ho per sempre no va ser gens fàcil, com tampoc ho ha estat per a ell seguir endavant. És cert que continua amb la seva feina i que està feliç al costat de la dona i de la filla petita. No obstant això, mai no s'oblida d'Álex i precisament per això ara l'ha recordat públicament.

Alessandro Lequio
Alessandro Lequio ha explicat que passar Nadal sense el seu fill és molt dur. | GTRES

Nadal no és el mateix des que no hi és, el troba a faltar i per aquest motiu no ha dubtat a compartir una imatge inèdita a Instagram amb ell. Es tracta d'una instantània on tots dos apareixen esquiant, agafats de la mà i amb la bandera italiana de fons. Imatge que l'ha acompanyat simplement de dos hashtags: #alessforever i #lequiocity.

Onada de reaccions a la publicació d'Alessandro Lequio

Molts seguidors de Lequio que no han dubtat a deixar de manifest que els agrada la seva publicació. D'altres li han escrit missatges d'afecte i ànim.

Així, li han deixat comentaris com «Molt amor i orgull es veu a totes les imatges amb ell. Sembles fantàstic, transmets amor per la teva família sempre i això ja diu molt de tu. Feliç 2022».

De la mateixa manera, es pot llegir: «Preciosa imatge Quina pena que s'emportin persones tan encantadores! Un petó al cel».

Álex Lequio
Álex Lequio sempre va tenir el somriure a la boca malgrat patir un càncer. | GTRES

Altres seguidors del col·laborador de televisió també han dedicat paraules a Álex. Exemples són: «Que bonic que era i serà sempre encara que no estigui físicament!» o «noblidable».

Ana Obregón també pensa en Álex durant aquestes dates tan assenyalades

Com l'italià, Ana Obregón també ha mostrat la duresa de viure les festes sense el seu fill. Per aquest motiu, també ho ha volgut recordar de manera pública amb unes quantes imatges a Instagram.

Les ha acompanyat d'un sentit i emocionat text: «Ahir vaig somiar amb aquell Nadal blanc. Quan encara hi eres i el papa t'entretenia mentre jo posava tots els teus regals a l'arbre. Vaig somiar amb el 27è Nadal que em vas regalar plens d'amor i de màgia».

«I en despertar plena de tristesa, dolor i de ràbia, no entenia per què no hi eres. No entenia per què ens ensenyen a comptar els minuts, les hores, els anys, però ningú no explica el valor dels moments».

A això ha afegit: «Enteneu que no pugui celebrar Nadal. En realitat no puc celebrar res perquè em falten la meva mare i el meu fill, les dues persones que més estimo al món. Però us vull desitjar a tots un Bon Nadal».

Per acabar, ha volgut donar un consell als seus seguidors: «Valoreu els moments amb les persones que estimeu. Que mai us passi com a mi, que he de somiar amb aquell Nadal blanc per continuar vivint».