Alessandro Lequio sortint del seu cotxe amb cara de sorpresa

Alessandro Lequio recorda el jove Álex amb la imatge més tendra

L'italià ha tornat a retre homenatge al seu fill a través de les seves xarxes socials

Han passat més de cinc mesos des de la mort d'Álex Lequio, però els seus pares no deixen de recordar-ho a través de les seves xarxes socials cada vegada que tenen ocasió, deixant clar que la seva pèrdua encara els fa mal, i molt. Tant Ana Obregón com Alessandro Lequio, han fet diversos homenatges al seu fill per mantenir-lo viu, encara que sigui en les seves memòries.

Lequio, amb el suport de la seva dona i la seva filla petita

L'últim a homenatjar Álex Lequio ha estat el col·laborador d''El programa de Ana Rosa', que no ha dubtat en publicar una tendra i preciosa imatge de fa dos anys, on el jove apareix junt amb la seva germana, Ginevra Ena. Tothom sap que el jove sentia una gran devoció per a la seva germana, a qui anomenava, afectuosament, 'petita criminal'. Un sobrenom que Alessandro Lequio ha volgut rescatar en la seva última publicació.

L'italià ha publicat una fotografia de Ginevra Ena i d'Álex Lequio a les xarxes socials on apareixen abraçats i molt feliços. Sota la fotografia, el col·laborador escrivia: «9/12/2018 Aless i la petita criminal...». En aquesta imatge, a més de veure que els germans s'assemblaven molt físicament, també es deixava clar l'afecte i la devoció que el fill d'Ana Obregón sentia cap a la seva germana petita.

Aquesta publicació ha commocionat els seguidors d'Alessandro Lequio, que no han dubtat a comentar la fotografia amb diversos comentaris. «Mateixa mirada, mateix somriure», «Que bonica foto, inspira molta tendresa», o «Preciosa foto. Un àngel que sempre us protegirà», han estat alguns dels comentaris més afectuosos cap al col·laborador i els seus fills.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2018.12.09 Aless i la petita criminal ...

Una publicació compartida de Alessandro Lequio Sr (@alessandrolequiosr) el

Sense dubte, al llarg d'aquests mesos, un dels suports fonamentals per a Alessandro ha estat la seva filla Ginevra Ena, fruit del seu matrimoni amb María Palacios. Mentre Ana Obregón es refugiava en els seus germans, l'italià ha estat amb la seva actual parella i la filla que tots dos tenen en comú.

Per a María Palacios, l'italià va treure forces per celebrar l'aniversari de la petita el passat mes d'agost, tot i que feia pocs mesos que el seu fill Álex havia mort després d'una llarga lluita contra el càncer.