Alessandro Lequio sortint del seu cotxe amb cara de sorpresa

Alessandro Lequio respon i carrega contra Rocío Carrasco

El col·laborador, que va perdre al seu fill l'any 2020, no entén que Rocío Carrasco titlli a la seva filla de violenta

La sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' ha generat una allà de crítiques i fins i tot ha involucrat a terceres persones. Aquest és el cas d'Alessandro Lequio, que ha estat criticat per Rocío Carrasco.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rocío Carrasco posa en el punt de mira a Alessandro Lequio

L'exparella d'Antonio David Flores ha estat entrevistada aquest dimecres, 21 d'abril, a Telecinco i ha assegurat que no està contenta amb l'actitud d'Alessandro Lequio, ja que és un dels seus principals detractors. Per tant, la filla de Rocío Jurado ha trencat el seu silenci i s'ha dirigit directament a Alessandro.  

«Voldria dir-li a Lequio que, amb l'actitud que ha tingut, crec que no ha vist ni ha entès res del que he explicat. No s'ha aturat a escoltar ni una paraula del que he dit, crec que no ha entès res, però tampoc m'estranya. Perquè 'perro no come perro'», ha manifestat Rocío.

«Si ho analitzes, si té aquest pensament, que és el que ell diu, m'està demostrant que si no és igual és molt semblant a aquell ésser (Antonio David)», ha afegit l'entrevistada. 

No ens sorprèn que les seves declaracions ja hagin estat analitzades. Fins i tot, 'El programa de Ana Rosa' ha volgut comentar l'entrevista i Lequio ha aprofitat per criticar l'actitud de Rocío. «Qui no m'entén és ella, ella ha explicat una versió que no coincideix amb el que jo he dit», ha dit el tertulià.

«M'ha exposat com si jo fos còmplice i igual que el seu ex, això és fals. Mai he estat denunciat ni condemnat per maltractament, però ella pensa que tothom que no li dona suport és que està en contra», ha declarat Lequio.

El col·laborador critica l'actitud de Rocío amb la seva filla

Però Alessandro Lequio no s'ha tallat ni un pèl i ha volgut enviar-li un altre missatge a Rocío Carrasco. El col·laborador, que va perdre al seu fill per un càncer, ha afirmat que no és capaç d'entendre l'actitud de Rocío Carrasco. Segons ell, un fill és el més important que hi ha a la vida i l'actitud de Carrasco no correspon, des del seu punt de vista, amb el que hauria de ser.

«Una mare agredida per la seva filla hauria de treure ferro, en comptes de criminalitzar, i més quan ja han passat 9 anys», ha afirmat el tertulià. «Un primer pas per part de Rocío seria tractar l'agressió amb benevolència i no amb aquestes paraules, que són com una 'pallissa'. Està titllant a la seva filla de violenta», ha afirmat.

A més, també ha volgut parlar sobre David Flores: «I amb el nen, com es justifica?», ha preguntat Lequio. Cal tenir en compte que amb la pèrdua del seu fill, Alessandro Lequio no pot entendre que una mare posi en el punt de mira a la seva filla, atacant-la davant dels mitjans de comunicació.

Així doncs, malgrat les paraules de Rocío Carrasco, Alessandro Lequio no ha fet marxa enrere i ha donat la seva opinió. El col·laborador critica l'actitud que està tenint Rocío Carrasco amb la seva filla, i sembla que no canviarà d'opinió.