Alessandro Lequio torna a la feina després de viatjar a Nova York per viure el seu fill

Álex Lequio segueix lluitant contra el càncer als Estats Units acompanyat d'Ana Obregón

Imagen de Alessandro Lequio en 'El programa de Ana Rosa'.
Imatge d'Alessandro Lequio a 'El programa de Ana Rosa' | Telecinco

Alessandro Lequio s'ha reincorporat aquest dilluns, 4 de juny, a 'El programa de Ana Rosa' on fa de col·laborador. L'aristòcrata ha tornat a la feina després de passar uns dies a Nova York per veure al seu fill Álex, que de moment segueix acompanyat d'Ana Obregón.

Per poder fer aquest viatge, però, Lequio ha explicat que ha hagut de treballar tots els divendres —el seu dia lliure— per poder acumular els dies necessaris per poder agafar festa anar als Estats Units i estar al costat del seu fill. Una explicació en la qual se l'ha pogut veure incòmode per parlar sobre el tema, amb la mirada baixa tota l'estona.

Imagen de Álex Lequio junto a su padre.
Imatge d'Álex Lequio al costat del seu pare | Telecinco

 

Segon viatge en els últims mesos

Aquesta és la segona vegada que Alessandro Lequio fa les maletes per anar a Nova York en els darrers mesos, ja que el passat dia 8 d'abril va acompanyar la seva parella, Ana Obregón, al seu fill Álex Lequio i la seva xicota, Francisca González.

Aquell dia la família va ser vista entrant al Memorial Sloan Kettering Cancer Center, un dels centres més prestigiosos de tot el món en el tractament d'aquesta malaltia. Dies més tard, el 24 d'abril, va tornar a aparèixer a 'El programa de Ana Rosa' però els seus companys van guardar silenci i no van fer cap comentari sobre la seva absència durant les setmanes anteriors ni cap especulació sobre la salut del seu fill.

De fet, el mateix Álex va concedir una entrevista a 'Jaleos del corazón' on va desmentir totes les informacions que s'havien publicat fins aleshores i va assegurar que els rumors sobre la seva malaltia era falsos. «Està tot bé. No cal preocupar-se'n», explicava al mitjà citat.

No obstant això, algunes persones del seu entorn sí que han donat versions oposades, mostrant-li el seu suport per la suposada malaltia que estaria patint. Entre ells, el més destacat ha estat el de la seva exparella, Andrea Guasch, qui explicava que «sé que estan fent proves i tant de bo vagi tot bé i tant de bo que el puguin curar perquè Àlex és fort».


Comentaris

envia el comentari