Àlex Casademunt reconeix que l'han extorsionat per un vídeo sexual

El cantant va agrair a Javier Cárdenas que no ho hagués tret a la llum abans

Àlex Casademunt a 'Hora Punta' | TVE

Àlex Casademunt viu un dels pitjors moments de la seva vida. El cantant ha reconegut a ‘Hora Punta’ que ha estat extorsionat per un vídeo sexual. Laura Fa ho havia anunciat al programa ‘Fricandó Matiner’ de RAC105, però Casademunt encara no s'havia pronunciat sobre el tema.

«Agraeixo personalment a Javier Cárdenas i a tot el programa una cosa que he de dir. Això em va passar a mi», va reconèixer el cantant, que va aprofitar el programa número 100 d''Hora Punta' per explicar tota la veritat. Àlex Casademunt va desvelar que eren els pitjors moments des que va tornar a la televisió. «És veritat que al programa sempre ho van voler tapar i mai van voler que sortís el meu nom... No ha estat una cosa fàcil perquè ho hem amagat», va explicar el català.

«Tot ha estat a través del meu telèfon. Evidentment, he estat solter i he fet algunes coses. El que passa és que els vídeos es guarden i com els vulguin utilitzar després no és problema meu. És cert, em va passar a mi i, des d'aquí, ho vull dir a tothom», va sentenciar el col·laborador d''Hora Punta' per intentar posar fi al tema.


Comentaris

envia el comentari