IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Àlex Crivillé justifica que els esportistes no tributin a casa nostra

«El qui no ho fa és burro», assegura l'excampió mundial de motociclisme

Imatge d'Àlex Crivillé | RTVE

L'excampió mundial de motociclisme Àlex Crivillé va assegurar en declaracions a Catalunya Ràdio que els esportistes del món del motor «viuen a Andorra, Londres, Suïssa o Mónaco» perquè tenen fiscalitats més beneficioses pels seus interessos, i ha justificat aquest fet dient que «el qui no ho fa és burro». Segons l'esportista, «és lògic», perquè els tipus impositius del 50% que marca Espanya per a ingressos d'aquesta magnitud és «una bestiesa». «L'esportista ha de mirar per la seva butxaca i per la de més endavant» ha volgut matissar Crivillé.

A més, l'excampió del món ha explicat que la decisió de tributar en altres països no la pren l'esportista per si mateix, sinó que està assessorat per saber «com fer les coses ben fetes. Una de les coses importants és gestionar bé el teu patrimoni». «Una de les coses que et diuen és "hem de fer això, hem de fer allò". No ho fas tu, t'ho fa l'entorn professional que t'assessora i et diu com ho has de fer».

Crivillé va ser un dels noms coneguts que van aparèixer als famosos Papers de Panamà, uns documents amb llistes de personatges públics que tenien empreses a altres llocs del món, la majoria paradisos fiscals. L'esportista va explicar en el seu moment que ja havia regularitzat la seva situació, però ara ha tornat a remoure aquest debat després de les seves declaracions.


Comentaris

envia el comentari