Álex González gaudeix de les platges d'Eivissa

L'actor va aprofitar un descans per prendre el sol i assistir a les festes nocturnes d'Eivissa amb la seva colla d'amics

Álex González està més en forma que mai, així ho ha demostrat sota el sol d’Eivissa aquests dies de vacances, on se l’ha pogut fotografiar prenent-se un descans  en terres mallorquines i encetant d'aquesta manera el període estival, que estarà aquí en un tres i no res.

L’actor va passar un matí de relaxació a la platja, gaudint del sol i les bones temperatures amb la seva amiga Ana, parella d’uns amics íntims, i després van anar tots els amics junts a dinar a un baret de platja de Cala Olivera, en el qual van poder gaudir de les vistes, asseguts en una terrassa, i acompanyats de la brisa del mar. Després d’un dia tan calmat i de germanor, van aprofitar la nit eivissenca i la van gaudir en tota la seva esplendor, assistint a un dels restaurants més emblemàtics de l'illa on van presenciar un espectacle de llums i colors.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gran noche con el súper grupo

Una publicación compartida de Alvaro Jose Sanz (@soyalvarsanz) el

 

També es va poder veure l'actor a les discoteques més importants de la ciutat, com la 'Blue Martin', on va assistir a la sessió nocturna del DJ internacional Marco Carola.  El grup d'amics s'allotjava a l'hotel Ushuaïa Ibiza Beach Hotel, que també és conegut per ser un dels hotels mes 'VIP'  de l'illa i on més festes s'organitzen. En aquestes vacances de l'actor, ha sorprès l'absència de la seva parella Gabriella, ja que pel que sembla, González ha preferit gaudir del descans només amb la seva colla d'amics.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Porque no hay día que no aprenda algo nuevo contigo

Una publicación compartida de Alvaro Jose Sanz (@soyalvarsanz) el

 

També et pot interessar...