rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Revetlla de Sant Joan molt plàcida i sense pluja, a les portes de l’onada de calor

Álex Lequio i Ana Obregón trenquen el seu silenci amb una foto en família

Se'l pot veure canviat per l'efecte de la quimioteràpia a la qual se sotmet
Ana Obregón, Alessandro Lequio i el seu fill Álex Lequio | Cedida

 

Álex Lequio passa, durant els darrers mesos, per moments difícils. El fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio lluita contra el càncer que pateix i amb ell també ho fan els seus pares, que no el deixen mai sol des que va iniciar el tractament. Des de llavors poc s'han pronunciat sobre la dura experiència que els ha tocat viure, de fet, des de fa uns mesos, Ana Obregón havia desaparegut completament de l'escena mediàtica, així com de les xarxes socials.

 

Ara, però, l'actriu ha fet la seva primera publicació a les xarxes des que tot va començar. Una imatge familiar en la qual es pot veure a Álex per primer cop, bastant canviat, després d'iniciar el tractament de la quimioteràpia.

 

Ana Obregón parla sobre el seu fill

La imatge, en la qual se la pot veure a ella, a Álex i a Alessandro Lequio, anava acompanyada d'un text dedicat als seus seguidors. «Perdoneu aquests 4 mesos de silenci en els quals com a mare entendreu el que estic passant», ha començat exposant l'actriu. Després d'això un missatge d'agraïment, Ana Obregón sap que, en la situació de la seva família, és molt important el suport de la gent.

 

«No volia deixar passar més temps sense agrair de cor a cadascun de vosaltres els missatges de suport, afecte i respecte que ens han donat forces per seguir lluitant cada dia», ha continuat escrivint a la seva publicació a Instagram.

 

 

Sembla que la família és positiva, i així ho ha mostrat Ana Obregón amb les seves paraules: «Sé que aquest malson acabarà aviat. No veiem l'hora de tornar a Espanya!», ha acabat dient.

 

Aquesta ha estat la primera vegada que s'ha pogut veure a Álex Lequio després de l'inici del seu tractament. Precisament per això es nota en ell l'efecte de la quimioteràpia, principalment en la pèrdua de cabell. Tot i això, se'ls pot veure als tres molt somrients en una imatge que desprèn molt de positivisme.

 

Álex Lequio comparteix la mateixa imatge

El jove ha decidit parlar també per primera vegada, sense secrets, de la seva malaltia. Ha publicat la mateixa imatge que la seva mare a Instagram, i també ha volgut agrair el suport dels seus seguidors amb unes emotives paraules. «He intentat agrair-vos a tots els missatges de suport que m'heu enviat per privat un a un però sou tants que no sóc capaç, per això aprofito aquest moment per dir-vos que estic molt agraït i desitjant tornar. Moltes abraçades a tots», ha escrit.

 

Després d'aquestes dues publicacions de mare i fill els seus seguidors encara han enviat més missatges a la família amb la intenció de traslladar-los el seu suport i els seus ànims a tots tres, en especial al jove, que està lluitant contra una de les malalties més dures. De moment, la família és optimista i el tractament sembla que va bé, només queda esperar que tot acabi de la millor manera possible.

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris