Álex Lequio i Ana Obregón han realitzat un viatge junts fora de Madrid

Mare i fill han estat vistos a l'estació d'Atocha portant dues maletes

Ana Obregón y Álex Lequio en Nueva York.
Ana Obregón i Álex Lequio a Nova York | CatalunyaDiari.cat 

Álex Lequio i Ana Obregón van aterrar a Madrid, provinents dels Estats Units, fa unes dues setmanes. El jove i la seva mare tornaven a Espanya, després d'haver rebut tractament contra el càncer en un prestigiós hospital de Nova York durant tots els últims 6 mesos. 

Des de la seva arribada, tant Obregón com Lequio han compartit a les seves xarxes socials la considerable millora de l'estat de salut d'Alessandro Lequio. Aquest està gaudint d'uns dies amb la seva família mentre arriba el dia on comenci la nova fase de la seva teràpia contra la malaltia que pateix.  

Álex Lequio està sent sotmès a una gran pressió mediàtica

Les constants publicacions que han realitzat durant aquests últims quinze dies poden ser una estratègia per rebaixar la pressió mediàtica a la qual s'ha vist sotmès el fill de la biòloga. Aquesta ha arribat a afirmar davant els mitjans que «A mi seguiu-me tot el dia, però a ell deixeu-lo en pau», confirmant que el jove empresari necessita no sentir-se perseguit. 

Ana Obregón junto a su hijo Álex Lequio.
Ana Obregón amb el seu fill en un acte promocional | Cedida

 

Ana Obregón ha tornat a demostrar que és una gran mare, i per això ha decidit buscar una solució al problema que pateix el seu fill Àlex. Alguns mitjans apunten que tots dos han realitzat un viatge fora de la capital de l'estat espanyol.  

El mitjà digital 'Jaleos' explicava que ha pogut tenir accés a una fotografia que demostraria l'escapada de mare i fill. Concretament, a la imatge s'observaria a Álex Lequio i a l'actriu i presentadora amb dues maletes fora de l'estació de tren d'Atocha. Tots dos estarien esperant un taxi a la parada d'aquesta instal·lació madrilenya. Fins al moment, es desconeix el seu destí i durant quants dies estaran de viatge.  

La principal causa de la millora de l'estat de salut d'Álex 

És molt probable que tant Obregón com Lequio hagin decidit fer aquesta escapada per recuperar la tranquil·litat que tenien durant la seva estada a la ciutat nord-americana. Els mesos que han passat a Nova York, allunyats dels flaixos, han influït en la recuperació d'Álex

La mateixa Ana Obregón va explicar dies després de tornar a Espanya que «part de l'èxit que ha tingut fora ha estat gràcies a la tranquil·litat que hem sentit».  És per tant lògic que hagin buscat un refugi on aïllar-se dels mitjans espanyols, encara que només sigui durant uns dies. 


Comentaris

envia el comentari