Álex Lequio bromeja sobre la calvície provocada pel càncer

Fa vuit mesos que va ser diagnosticat de càncer

Álex Lequio
Álex Lequio ha fet broma amb la seva manca de cabell | CatalunyaDiari.cat

Ja fa vuit mesos que Álex Lequio va ser diagnosticat de càncer. Ara, però, el fill d’Ana Obregón i Alessandro Lequio es troba molt més recuperat. Fins i tot, no es talla a l’hora de fer broma sobre el seu aspecte físic actual i del fet que el tractament al qual s’ha sotmès durant tot aquest temps l'ha provocat la pèrdua del cabell.

El jove encara avui continua lluitant contra el càncer que pateix i ho fa bastant allunyat dels seus seguidors que en cap moment l’han volgut deixar de banda. Contínuament Álex rep molts missatges de suport de totes les persones que des de fa anys el recolzen en els moments més durs de la seva vida, com en les ocasions que va haver d’estar allunyat del seu pare, de la seva mare o de tots els seus éssers més estimats.

Álex fa broma amb la seva calvície

Gràcies a tot el suport incondicional que no para de rebre per part dels seus seguidors, Álex Lequio s’atreveix a compartir per les xarxes socials alguns dels episodis que ha viscut al llarg de la seva malaltia. Tot i que realment el càncer és quelcom molt greu, el jove empresari no dubta a l’hora de compartir el seu bon humor i els moments importants que viu, com l’acte organitzat per la seva empresa on va reaparèixer públicament després del tractament als Estats Units.

Álex Lequio junto a su padre.
Álex Lequio al costat del seu pare | Instagram

Ara que Álex sembla estar una mica més recuperat, Ana Obregón i Alessandro Lequio es permeten fer bromes i somriure de nou a la vida. Tal com ho ha demostrat el seu fill a través d’una nova imatge penjada al seu Instagram on està molt somrient al costat del seu pare, en un viatge a Austràlia: «Mai havia pensat que arribaria un moment en el qual tindria menys cabell que vostè».

Amb aquest viatge a Austràlia, que no sembla que tingui res a veure amb el tractament contra el càncer, es pot comprovar que Álex cada cop recupera més els ànims i està superant la seva malaltia. El fill d’Ana Obregon i Alessandro Lequio sembla decidit a aprofitar el temps viatjant a llocs ben exòtics on a tots ens agradaria anar. Així demostra que els últims sis mesos van quedant enrere i té més ganes que mai de poder viure la vida.  


Comentaris

envia el comentari