Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Álex Lequio seguirà el seu tractament a Barcelona

La seva mare, Ana Obregón, ha estat amb el doctor Baselga perquè pugui seguir el seu tractament a Catalunya
Álex Lequio amb la seva mare | Instagram

 

Álex Lequio continuarà la seva lluita contra el càncer a Barcelona. Després de passar per Nova York, al prestigiós centre Memorial Sloan Kettering Cancer Center, i seguir a la Clínica Universitària de Navarra, el fill d'Ana Obregón seguirà el seu tractament a la clínica Quirónsalud de la capital catalana.

 

De fet, ha estat la seva mare la que ha destapat la notícia, ja que va viatjar a Barcelona ara fa uns dies amb una amiga per visitar el centre. La imatge mostra una Obregón somrient, lluny del posat seriós que gastava ara fa unes setmanes.

 

 

Ana Obregón a Barcelona | El Español

 

El prestigiós Josep Baselga, el causant de la visita

Segons indiquen mitjans com 'La Coctelera', Ana Obregón es va trobar amb el doctor Josep Baselga, que darrerament ha estat notícia per dimitir del Memorial Sloan Kettering, ja que havia omès el cobrament de milions de dòlars de les farmacèutiques. Tot i això, es tracta d'un dels investigadors més reconeguts del món, i és qui va recomanar a la família que Álex Lequio comencés el seu tractament a Nova York.

 

 

Obregón entrant a la reunió amb el doctor Baselga | El Español

 

El doctor Baselga és el fundador de l'Institut Oncològic IOB, S.L que forma part d'una de les plantes de l'Hospital Quirónsalud Barcelona. L'especialista s'ha convertit en la mà dreta d'Ana Obregón, que ha dipositat en ell tota l'esperança per a la recuperació del seu fill.

 

«Ana ha vingut algunes vegades i, de fet, el seu fill ha estat ingressat aquí. Lògicament ha vingut per parlar amb l'equip del doctor Baselga i encarar el futur» comentava un treballador de l'hospital. I el futur sembla que és positiu, ja que Ana Obregón, després de visitar al doctor, va compartir una stories en el seu compte d'Instagram amb el missatge: «Les gavines sempre porten bones notícies».

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris