Álex Lequio acabarà el seu tractament en un innovador centre mèdic

El fill d'Ana Obregón ha viatjat a una nova seu de l'hospital Memorial, a Nova Jersey, molt més adequada per a la seva recuperació
Ana Obregón, Alessandro Lequio i el seu fill Álex Lequio | Cedida

Ja fa uns cinc mesos que Álex Lequio està sent tractat del seu càncer en un dels millors centres oncològics del món, el Memorial Sloan Ketting Cancer Center, que es troba a Nova York. Quan es va conèixer la notícia es va crear una gran preocupació per l'estat de salut del fill d'Ana Obregón, i el procés de tractament ha estat complicat.

 

Ara, però, sembla que les coses milloren per la família Lequio i és que el jove està a punt de començar la darrera fase del seu tractament contra el càncer i ho farà a un innovador centre mèdic de Nova Jersey, es tracta d'una de les seus del Memorial, el mateix centre de Nova York on estava actualment.

La seu de Nova Jersey, molt innovadora

Així doncs, Álex Lequio viatja a Nova Jersey per poder posar punt final al procés de tractament del seu càncer. Segons s'ha pogut saber, el motiu d'aquest canvi d'hospital seria la situació actual de la seva malaltia, però especialment que aquest altre centre compta amb unes millores tecnològiques úniques especialitzades en la lluita contra el càncer.

 

Es tracta de la seu més moderna i innovadora del Memorial Sloan Ketting Cancer Center, on ha fet tot el seu tractament. Aquest nou centre, en comparació amb l'anterior, podria ser molt més beneficiós per a ell en aquests moments, ja que compta amb avançades tecnologies de radiologia, medicina integral, immunoteràpia i cirurgia oncològica.

 

Ana Obregón al costat del seu fill Álex i Alessandro Lequio a Nova York  | Instagram

Un centre amb jardins i zones verdes

A més de les millores tecnològiques, el fill d'Ana Obregón podrà gaudir també d'unes instal·lacions pensades específicament per pacients en la seva situació per garantir la seva comoditat i benestar. Es tracta d'un lloc envoltat d'amplis jardins i zones verdes, molt lluny de l'ambient del centre de Manhattan. Aquest centre es va inaugurar el passat mes de desembre de 2017 i ha estat valorat molt positivament pels seus pacients.

 

Tot i això, cal mencionar també que potser la seva decisió ha estat presa per un altre motiu i és que fa poc va sorgir una gran polèmica amb el director català del centre al qual es trobava Lequio. Josep Baselga. De fet, ell mateix va dimitir fa uns dies després que el diari ‘The New York Times’ publiqués un article sobre ell acusant-lo d'haver rebut milions d'empreses farmacèutiques.

 

Millora en l'aspecte físic d'Alex Lequio

Sigui pel motiu que sigui, la vida del jove i de la seva família està a punt de canviar. Si tot surt bé, tots ells podran oblidar-se dels Estats Units durant un temps i podran tornar a casa seva, a Espanya, on el fill d'Ana Obregón ja podrà tornar a fer la seva vida normal. Sembla que la cosa serà així, ja que a la seva darrera aparició a les xarxes socials se'l pot veure ja amb un aspecte molt millor.

 

A la imatge que va publicar al seu Instagram per anunciar la seva marxa a Nova Jersey se'l pot veure de nou amb la seva barba i amb més bon aspecte en el seu rostre, ja lluny d'aquella imatge que va mostrar en un primer moment amb la seva mare i el seu pare a Nova York.