Álex Lequio fa un més que és en un centre especialitzat contra el càncer a Nova York

Álex Lequio lleva ya más de un mes en Nueva York desde que acudió a un centro contra el cáncer
Álex Lequio ja porta més d'un mes a Nova York | GTRES

Hores baixes pel fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio. El jove Álex Lequio va fer saltar totes les alarmes quan fa poc més d'un mes apareixia al costat dels seus pares i la seva xicota entrant en una clínica especialitzada en el tractament contra el càncer a Nova York. Quelcom que, com no podia ser d'altra manera, va alertar d'allò més al seu entorn.

Aquell dia, de fet, va marcar un abans i un després per un Lequio, que continua batallant contra la malaltia. El secretisme al voltant del seu càncer és absolut i la família s'ha obstinat en tancar-se per no explicar absolutament res sobre l'estat del jove. En aquest context, ja ha passat més d'un mes des que tot va començar i encara no ha transcendit res sobre el seu estat. 

La familia Lequio Obregón en el centro médico
La família Lequio Obregón accedint al centre de Nova York | Diez Minutos

 

Ana Obregón, obstinada i preocupada pel seu fill

El jove Álex és la nineta dels ulls de la seva mare. Per això, Ana Obregón no se separa del seu fins al punt que aquesta no ha marxat dels Estats Units. Alessandro, de fet, va tornar uns dies a Espanya, mentre que Obregón va optar per quedar-se al costat del fill. 

Alex Lequio con su madre Ana Obregón
Álex Lequio i Ana Obregón | GTRES

 

Álex, d'altra banda, va voler enviar un missatge tranquil·litzador a través de la revista 'Jaleos del corazón', que es van posar en contacte amb el fill d'Ana Obregón. «Està tot bé. No cal preocupar-se'n», assegurava el noi el passat 16 d'abril, tot i que ara no sabem si aquest missatge és cert o simplement un intent de tranquil·litzar els ànims.

Sigui com sigui, la veritat és que alguna cosa passa amb el fill d'Alessandro Lequio i Ana Obregón quan tots dos van acompanyar-lo a la clínica Memorial Sloan Kettering Cancer Center de Nova York.  És més, la visita al centre es va allargar durant tota la tarda i quan van entrar a la clínica ho van fer amb cares força serioses i de preocupació.


Comentaris

envia el comentari