Álex Lequio continua el seu tractament a Nova Jersey

Fa gairebé cinc mesos que el fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio està als Estats Units
Álex Lequio amb els seus pares el dia que van confirmar el seu trasllat a Nova York | Instagram
 
 

Álex Lequio va compartir ell mateix amb els seus seguidors la notícia sobre el seu trasllat a Nova Jersey per continuar amb una nova etapa en el tractament del càncer contra el qual lluita des de mitjans del passat mes d'abril.

 

Ana Obregón no se separa del seu fill de 25 anys en cap moment i també va voler compartir a través de les seves xarxes socials aquesta notícia acompanyada d'un missatge molt emotiu agraint tot el suport que els donen. El jove ha passat aquests últims mesos tractant-se en el prestigiós Memorial Sloan Kettering Cancer Center de Nova York, on ara tan ell com la seva mare han fet les maletes per mudar-se a Nova Jersey per continuar amb el tractament, desitjant que tot surti bé i poder tancar aquest amarg capítol de les seves vides. 

 

Álex Lequio i el seu sorprenent missatge

En qüestió de menys de 24 hores, la nova fotografia compartida a Instagram pel fill del Comte Lequio va rebre gairebé dos mil comentaris de suport i encoratjant-lo en aquesta nova etapa del tractament contra el càncer.

 

La imatge anava acompanyada d'un sorprenent missatge: «Fascicle VII, capítol segon: avui en Espanyols per l'extraradi es tanca el teló a la ciutat dels ponts, edificis eterns i carrers que pequen d'insomni. Posem rumb a Nova Jersey per emprendre una nova i primmirada etapa del tractament. Sempre agraït pels vostres missatges de suport. Un petó molt fort a tots els lluitadors i lluitadores», acabant amb l'etiqueta #fuckcancer.

 

L'anunci d'aquest trasllat arriba en menys d'una setmana des que sortís a la llum la renúncia del prestigiós oncòleg espanyol Josep Baselga qui tractava a Álex Lequio al Memorial Sloan Kettering Cancer Center de Nova York i que va reconèixer que no va declarar uns fons milionaris que va rebre d'unes farmacèutiques.

 

 

Ana Obregón també va compartir aquest moment important

La mare d'Álex Lequio, Ana Obregón, també va voler compartir amb els seus seguidors aquest moment tan important sobre el progrés en la recuperació del seu fill i d'Alessandro Lequio, qui també va estar molt pendent d'ell i va viatjar amb freqüència als Estats Units.

 

 

L'actriu va compartir la mateixa fotografia amb el seu fill en un carrer de Manhattan i la va acompanyar de les paraules: «Avui marxem de Nova York cap a Nova Jersey per l'última etapa del tractament. No volia deixar passar més temps sense dir-vos que els vostres missatges de suport ens donen la vida, gràcies de tot cor. Sembla que Déu encarrega els combats més durs als seus millors guerrers. Un honor ser la teva mare».

 

A tots aquests missatges de suport es va sumar també la visita sorpresa que el germà d'Álex Lequio, Clemente, li va fer fa poc en viatjar fins Nova York i que va ser confirmada per l'exdona d'Alessandro Lequio, Antonia Dell'Atte, en compartir amb la premsa les paraules que li va dir el seu fill: «Mamà, tot està bé… Álex està fantàstic».