Álex Lequio es reincorpora a la feina després de tornar dels Estats Units

El fill d'Alessandro Lequio i Ana Obregón ha agraït tot el suport a través de les xarxes socials, i ha deixat clar que vol tornar a la normalitat

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vuelta al trabajo entre actos. Mi cara ‘fotogénica’ y yo os decimos hola. Ánimo a todos los luchadores/as

Una publicación compartida de Me Dicen Aless (@alessandrolequiojr) el

Després d'estar sis mesos als Estats Units per rebre un tractament contra el càncer, Álex Lequio torna a estar al nostre país. De fet, la seva tornada ha començat fort, ja que ell mateix ha revelat a través de les xarxes socials que ha tornat a la seva feina a Polar Marketing, l'empresa que dirigeix. «Tornada a la feina entre actes. La meva cara 'fotogènica' i jo us diem hola. Ànims a tots els lluitadors/es», ha escrit al seu perfil d'Instagram, a sota de la que podem considerar la primera imatge després de la tornada. 

Recordem que va ser el passat 27 de setembre quan la revista 'Qué me dices' va anunciar la que el jove tornava a estar al nostre país, després de ser sorprès amb la seva mare, Ana, a l'aeroport de Madrid-Barajas. Tot i la difícil lluita que han portat en els darrers mesos, els dos van demostrar que encara conservaven el bon humor que els caracteritza.

Primeras imágenes de Ana Obregón y su hijo Álex en su regreso a España
Primeres imatges d'Ana Obregón i Álex després de tornar a Espanya | '¡Qué me dices!'

Per ara, Ana no ha volgut fer cap declaració al respecte, però el seu pare, Alessandro, sí que va parlar amb els mitjans, per poder tranquil·litzar els seus seguidors. «Tot segueix el seu ritme, no ha canviat res», ha insistit el col·laborador. 

Álex torna a la seva rutina

Amb tot, queda clar que Álex vol oblidar-se de la seva estada al país nord-americà, i és per això que ha compartit amb els seus seguidors el que ha estat fent durant el seu primer cap de setmana. En concret, el fill d'Ana Obregón ha visitat la seva àvia materna, Ana María Obregón, i així ho ha revelat a través de les 'stories' publicades a Instagram, on ha aprofitat per donar les gràcies pel suport rebut. 

Álex Lequio comparte sus primeros días en España tras regresar de EEUU
Álex Lequio compartint alguns moments de la seva tornada a Espanya | Instagram @alessandrolequiojr

 

La família va evitar donar gens d'informacions sobre l'estat del jove des que es va saber que havia ingressat en una clínica especialitzada en el tractament contra el càncer als Estats Units. Ara bé, això no va impedir que es filtressin unes imatges que van acabar fent saltar totes les alarmes. 

«He intentat agrair-vos a tots els missatges de suport que m'heu enviat per privat, un a un, però sou tants que no soc capaç. Per això, aprofito aquest moment per dir-vos que estic molt agraït, i desitjant tornar», va escriure a finals de juliol, quan va compartir una imatge amb els seus pares després de tres mesos a l'hospital. 

Una clara millora en el seu estat

Fa dues setmanes, Álex ja va anunciar a les xarxes que es traslladaria fins a un centre oncològic que la clínica té a la ciutat de Nova Jersey, per continuar amb una «nova i primmirada etapa de tractament». Per la seva banda, Ana Obregón també trencava el seu silenci, i donava la gran notícia: «Avui marxem de Nova York a Nova Jersey per a la darrera etapa del tractament. No volia deixar passar més temps sense dir-vos que els vostres missatges de suport ens donen la vida, gràcies de tot cor». 

A més, completava el seu missatge assegurant que «sembla que Déu encarrega les batalles més dures als seus millora guerrers». «Un honor ser la teva mare», va concloure. Uns dies després, María Palacios, la parella d'Alessandro Lequio, també donava a entendre que l'evolució era molt positiva: «Entengueu que tampoc vull comentar gaire sobre aquest tema», va insistir, revelant que estava «comptant els dies» perquè Álex torni. 


Comentaris

envia el comentari