Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Álex Lequio i la seva parella Francisca podrien haver trencat la seva relació

Així ho ha donat a entendre el seu pare, Alessandro Lequio, en unes declaracions a la premsa
Ana Obregón i Alessandro Lequio, al costat del seu fill,  | CatalunyaDiari.cat

 

Que el fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio no passa pel millor moment de la seva vida no és cap misteri. Des de fa unes setmanes lluita contra una greu malaltia, de la qual no han transcendit gaires detalls, i de fet està ingressat en una clínica nord-americana per rebre el millor tractament. Cal dir, però, que les últimes informacions apuntaven a una bona resposta del jove al tractament. 

 

Sigui com sigui, a tot això ara se li podria haver sumat un mal moment en la relació amb la seva parella, Francisca. De fet, els dos joves podrien haver decidit posar fi a la relació, segons ho ha donat a entendre el pare d'Álex, Alessandro. En unes declaracions a la premsa, el que va ser marit d'Ana Obregón ha indicat que l'única persona que acompanya el jove empresari des de fa uns mesos és la seva mare, i això ha fet saltar totes les alarmes. 

«No hi ha ningú més que Ana al costat del jove»

Durant una inauguració a la qual havia d'acudir el mateix Álex, que finalment no ha aparegut, Alessandro va deixar anar una veritable bomba. Mentre elogiava els sacrificis fets per la mare del jove, ha insinuat que Francisca no ha estat en tot moment al costat de la seva parella.

 

«Ana és extraordinària i aprofito per dir que l'única dona que acompanya el meu fill des de fa uns mesos és la seva mare», han estat les curtes, però contundents declaracions d'Alessandro, que també ha insistit que «no hi ha ningú més». 

 

Álex Lequio i la seva parella | CatalunyaDiari.cat

 

Unes paraules que molts han entès com l'anunci del final de la relació entre Álex i Francisca. El missatge de Lequio fa pensar que, potser, els dies de felicitat d'Álex i Francisca, que en algun moment fins i tot van anunciar que tenien pensat casar-se, han acabat. Amb tot, cal dir que per ara no hi ha res confirmat, i el jove tampoc s'ha pronunciat públicament al respecte. 

El jove no ha tornat dels Estats Units

Cal dir també que s'esperava que el fill d'Ana Obregón tornés a Espanya aquests darrers dies. De fet, estava previst que assisteixi a la inauguració de Miss Sushi, un nou projecte gastronòmic de la família Lequio, tot i que finalment no ha estat així. En el mencionat acte, qui s'ha presentat en el seu lloc ha estat Alessandro. 

 

Alessandro Lequio durant la inauguració de Miss Sushi | 'Lecturas'

 

«La veritat és que tenia la intenció de venir uns dies, no només a aquest esdeveniment, sinó per estar amb tota la família. Per allunyar-se, sobretot, del dia a dia en l'hospital. Però ahir li van desaconsellar fer-ho, i vinc a suplir-lo jo», ha explicat el seu pare, que s'ha mostrat molt afectat per tot el que estava passant. «Em costa mantenir un somriure, però és el que s'ha de fer», ha afegit.