Álex Lequio, enamorat de la seva nova nòvia catalana

El fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio ha començat una nova relació amb una jove empresària barcelonina
Álex Lequio va assistir a una desfilada de moda infantil | La Coctelera

 

 
Álex Lequio, fill de l'actriu Ana Obregón i del Conde Lequio, ha començat una nova relació amb una jove empresària barcelonina, que actualment és la directora general de l'hotel La Torre del Canónigo d'Eivissa. Després d'un duríssim any lluitant contra el càncer, Lequio ha recuperat la il·lusió amb la seva nova xicota, Carolina Monje.

 

La revista 'Diez Minutos' ha publicat aquest dimecres unes fotografies en exclusiva que mostren l'escapada romàntica de la nova parella a la Costa Brava, on es van allotjar a l'hotel Convent de Begur, ben conegut per Carolina Monje, ja que hi va treballar de gerent a recepció.

 

Carolina Monje és la nova nòvia d'Álex Lequio | Facebook

 

Tal com mostra la revista, després dels dies de descans, van tornar a Barcelona, on els esperava Ana Obregón per anar a dinar. Álex Lequio havia d'assistir a una revisió mèdica a la clínica Quirón de la ciutat i, en sortir de l'hospital, tots tres es van dirigir al restaurant del xef televisiu Jordi Cruz, a l'ABaC.

 

 

Surten junts des de finals de l'any passat

Carolina Monje parla cinc idiomes i té un MBA en Administració i Gestió Hotelera, segons 'Diez Minutos'. A més, tot apunta que la parella ja es coneix des de fa un temps i ja fa molts mesos que gaudeixen d'una vida junts, concretament des de finals de l'any passat.

 

 

Álex Lequio ha estat tractant-se pel càncer a Nova York durant molts mesos a un dels centres oncològics més prestigiosos del món, el Memorial Sloan Kettering Cancer Center, al costat de la seva mare. L'última parella del jove va ser Raquel Rodríguez, amb qui inclús va arribar a tenir plans de boda.