ARA MATEIX

Col·lapse matinal a la Ronda Litoral: 7 quilòmetres de cues per un accident

Àlex Lequio fa la seva primera publicació a les xarxes després de conèixer-se el seu estat de salut

El fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio va arribar a tancar el seu compte d'Instagram
Álex Lequio ha passat tres mesos en una clínica de Nova York | CatalunyaDiari.cat
 

Després de tres mesos a Nova York rebent un tractament en el prestigiós Memorial Sloan Kettering Cancer Center, Àlex Lequio tornarà a Espanya. Així ho ha anunciat el seu pare, Alessandro, explicant que el seu fill té compromisos professionals per atendre: «Àlex té Polar, la seva empresa de màrqueting digital, i un dels seus clients obre un restaurant al centre comercial Diversia a La Moraleja», declarava a 'Vanitatis'.

 

Així, el col·laborador d''El Programa de Ana Rosa' apuntava que tornarà molt aviat, ja que «la inauguració és el pròxim 5 de juliol i vol acudir a l'obertura de Miss Sushi, que així es diu el local», ja que «vol complir les seves obligacions amb el client».

Álex Lequio fa la seva primera publicació

Precisament ha estat aquest compromís professional el que ha motivat el retorn del fill d'Ana Obregón a les xarxes socials. I és que el jove empresari ha compartit la seva primera publicació a Instagram després d'un llarg temps en silenci per anunciar el nom del local als seus seguidors. Una publicació, això sí, en la que no ha volgut fer cap referència al seu estat de salut.

 

A través d'Instagram Stories, Àlex únicament aclaria que el nom del local que s'havia donat en alguns mitjans era erroni: «Pels que em pregunteu per privat, el local de la presentació es diu Miss Sushi. La informació que heu llegit és incorrecte (ja he demanat que la canviïn)», assenyalava, acomiadant-se amb un «petons per a tots» i animant als seus contactes a anar-hi.

Primera publicació d'Álex Lequio a Instagramdesprés dels seus problemes de salut | Instagram @Alessandrolequiojr

 

A la presentació està previst que hi assisteixin moltes cares conegudes, una oportunitat única per veure la reaparició en públic del jove després d'haver estat allunyat dels focus. Caldrà veure, però, si aquesta vegada sí que està disposat a parlar sobre la seva salut i la seva estada a Nova York.

Va evolucionant favorablement

Fins al moment, s'ha donat molt poca informació sobre el tema. L'únic que es coneix sobre el fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio és que la seva evolució és favorable i que respon correctament al tractament, motiu pel qual els metges que l'han tractat li han permès tornar a Espanya.

La família Lequio Obregón a la clínica de Nova york | Diez Minutos

 

En els últims mesos, algunes persones properes al seu entorn han fet declaracions sobre l'estat de salut del jove, com va ser el cas d'Antonia Dell'Atte, exdona del seu pare; Andrea Guasch, exparella de l'Àlex i l'actual parella d'Alessandro, la dissenyadora María Palacios, qui es va limitar a donar les gràcies per l'interès i assenyalar que era una cosa «familiar».

 

No obstant això, tant Obregón com el seu fill s'han mantingut completament en silenci, arribant fins i tot a desaparèixer de les xarxes socials en el que es pressuposa un intent de guardar la seva intimitat.