Álex Lequio reapareix en públic després de la seva lluita contra el càncer

El jove ha assistit a un acte organitzat per la seva empresa i no ha volgut fer declaracions
Imatge d'Álex Lequio durant la seva última aparició pública | CatalunyaDiari.cat

 

Álex Lequio ha tornat a aparèixer públicament després de passar mig any als Estats Units realitzant un tractament contra el càncer en una clínica especialitzada de Nova York. El fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio va assistir a la celebració del desè aniversari del restaurant 'Miss Sushi' de Madrid, un client de la seva agència Polar Marketing.

 

A la seva arribada al local, el jove va posar pels fotògrafs durant uns minuts, tot i que no va voler respondre cap pregunta als periodistes. Això sí, visiblement emocionat, va voler agrair totes les mostres d'afecte i suport que ha rebut al llarg d'aquests últims mesos tan durs per ell i la seva família.

 

Álex acabarà el tractament a Madrid

Només fa tres setmanes que Álex Lequio i la seva mare van tornar dels Estats Units, on portaven des del passat mes d'abril. Poc després de la seva arribada, el fill d'Ana Obregón ja va voler tornar a la feina: «Tornada a la feina entre actes. La meva cara 'fotogènica' i jo us diem hola. Ànims a tots els lluitadors/es», va escriure al seu perfil d'Instagram.

 

 

El jove, però, encara no ha acabat el seu tractament, tal com va explicar la seva mare en una entrevista a 'Lecturas' que no va agradar gaire a Alessandro Lequio. «Hem tornat perquè el meu fill ja pot acabar a Madrid el cicle de tractament, que acabarà al desembre, encara que després haurà de tornar a Nova York per fer-se revisions cada tres mesos. Aquí li toca cada tres setmanes», explicava la biòloga.

 

Segons Ana Obregón, durant la seva estada als Estats Units el seu fill ha demostrat una «enteresa impressionant»: «El meu veritable suport ha estat veure l’enteresa del meu fill, que m’emocionava. Ni una sola queixa després dels duríssims tractaments que el deixaven sense poder moure’s. La seva fortalesa m’ha fet forta».