Álex Lequio es recupera de les seqüeles del seu tractament contra el càncer

La parella d'Alessandro Lequio, María Palacios, va donar més detalls de l'estat de salut del fill d'Ana Obregón
Imatge d'Ana Obregon, Alessandro Lequio i Álex Lequio | CatalunyaDiari.cat

 

El fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio, Álex Lequio, segueix lluitant contra el càncer en el Memorial Sloan Kettering de Nova York, un centre amb un dels millors departaments d'oncologia del món. 

 

Tot i això, les últimes notícies que arriben dels Estats Units és que les pròximes sessions les realitzarà en un hospital de Nova Jersey. La família del jove continua sense donar massa informació sobre la seva salut, i de les que poques que ha parlat sobre ell ha estat la parella del seu pare, María Palacio.

 

Poques però bones novetats sobre la salut d'Álex

Va ser en una desfilada de moda, la VI edició de The Petite Fashion Week de CharHadas on els periodistes de la revista 'Chance' van poder parlar amb María sobre l'estat de salut seu fill polític. 

 

María Palacios i Alessandro Lequio en un acte comercial | CatalunyaDiari.cat

 

Palacios no va donar massa informació però si va afirmar que espera que Álex torni aviat a Espanya: «Bé, de mica en mica, però heu d'entendre que tampoc vulgui parlar massa d'aquest tema. Sí que et dic que estic contant els dies perquè torni, tinc moltíssimes ganes.» 

 

Álex Lequio continuarà el seu tractament a  Nova Jersey 

El fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio va començar el seu tractament contra el càncer fa 5 mesos i mig. Va prendre la decisió de fer-ho en un hospital nord-americà pel gran prestigi que tenen els centres oncològics d'aquest país.  

 

 

Tot i que durant aquest primer període de la seva fase de quimioteràpia l'ha realitzat a Nova York, ara es traslladarà a un altre recinte que pertany també al Memorial Sloan Kettering, però que es troba en l'estat veí de Nova Jersey.

 

Imatge d'Ana Obregon, Alessandro Lequio i Álex Lequio abans de la malaltia d'aquest últim | CatalunyaDiari.cat

 

La decisió d'anar un hospital que es troba a 120 quilòmetres al nord-oest de la 'ciutat dels gratacels' s'ha degut al fet que allà hi ha un hospital amb unes instal·lacions molt més modernes. Aquest nou recinte hospitalari es va ampliar el desembre de 2017. És un espai molt més tranquil, amb grans zones verdes, idoni per recuperar-se d'una malaltia tan dura i complicada com la que té el jove.