Álex Lequio podria estar responent «molt bé» al tractament que rep a Nova York

Ho ha confirmat el periodista Jesús Mariñas, que ha explicat alguns detalls sobre la salut del jove empresari

Ana Obregón, Alessandro Lequio y su hijo Álex Lequio
Ana Obregón i Alessandro Lequio al costat d'Álex Lequio | Cedida

Quan tothom està pendent de saber les últimes novetats sobre l'estat de salut d'Álex Lequio, Jesús Mariñas no ha deixat ningú indiferent amb les seves últimes informacions publicades al diari 'La Razón'. I és que el periodista assegura que el fill d'Ana Obregón està responent «bé» al tractament que està rebent en una clínica de Nova York, tot i que sembla que l'estada es podria allargar més del que es pensava. 

Es tracta d'informacions que no han confirmat ni la biòloga, ni tampoc Alessandro Lequio, que es limiten a assegurar que no hi ha res per «preocupar-se». La família va apostar des d'un primer moment per l'hermetisme, i les noves informacions de Mariñas sembla que tan sols confirmen el que es pot considerar un gran secret. 

Una lluita molt dolorosa

Amb tot, podem dir que el jove de 25 anys s'està sotmetent a un tractament a la clínica nord-americana Memorial Sloan Kettering Cancer Center, on va arribar acompanyat de la seva mare, el seu pare i la seva parella, Francisca, el passat mes d'abril. Mentre ell rep el tractament, la seva família ha decidit instal·lar-se a l'hotel Marriot de Nova York.

La familia Lequio Obregón en el centro médico
Álex va arribar a la clínica nord-americana acompanyat per la seva família | 'Diez Minutos'

 

En un primer moment, les imatges dels quatre entrant al centre mèdic amb cares serioses va fer que molts dels seus fans es preocupessin. Immediatament, tots els mitjans es van interessar per l'empresari, que amb 25 anys ha demostrat ser molt fort. 

No obstant això, sembla que els intents de Lequio perquè la seva malaltia no sortís a la llum han resultat inútils. Ni la falta de declaracions, ni la decisió d'abandonar momentàniament la seva activitat a les xarxes socials, arribant a eliminar o posar com a privats els perfils d'Instagram o Twitter, han aconseguit abaixar la preocupació. 

Álex es rapa i sorprèn el seu pare

Fa uns dies, un familiar va decidir compartir una imatge a les xarxes del fill d'Ana Obregón, rapat, abraçant la seva parella a l'hotel Marriot. Llavors, totes les alarmes van tornar a saltar, i no precisament per la falta de discreció. Aquest cop, es feia públic que, indiferentment del nom de la malaltia que pateix Álex, ja es trobava fora de perill. En aquest sentit, Mariñas indica que s'ha sorprès de veure el seu fill rapat, per no veure el procés de caiguda del seu pèl. 

Imagen de Álex Lequio junto a su padre.
Imatge d'Álex Lequio al costat del seu pare | Telecinco

 

«Evito el tema. No esperàvem una cosa tan positiva, dins del que cap», ha assegurat el periodista que li va dir l'italià, que recentment va tornar d'un viatge a Nova York. Ara, la bona notícia sembla que es confirma, i és que després de mesos de lluita silenci, i missatges de tranquil·litat la família Lequio-Obregón podria estar d'enhorabona. Si tot va bé, d'aquí a uns mesos Álex es podrà casa amb la seva parella, com ja va anunciar en el passat. 


Comentaris

envia el comentari