Álex Lequio, ferm seguidor de Santiago Abascal a xarxes socials

El fill d'Ana Obregón segueix a gairebé tots els líders dels principals partits que formen part de l'esfera política espanyola, amb l'excepció del president de l'executiu espanyol, Pedro Sánchez

Imatge d'arxiu d'Alex Lequio
Lequio posa 'm'agrada' de manera habitual a les publicacions d'Abascal | Redacció

Entre moltes altres coses, les xarxes socials ens permeten conèixer els diferents gustos que tenen les persones, sigui gràcies a les pàgines o a les celebritats que segueixen. I és que un dels avantatges de Twitter o Instagram és que ens permeten observar de ben a prop les vides de les persones que ens causen simpatia, i així convertir-nos en partícips —d'alguna manera— del seu dia a dia.

Amb les eleccions generals tan a prop, un dels temes que més interès suscita és saber a quin partit votaran els famosos i les famoses de tot el país. De fet, els mateixos partits són els primers interessats en què aquesta classe d'informació surti a la llum, ja que es configura com una espècie de publicitat o promoció gratuïta. L'últim personatge popular que ha saltat a primera línia dels mitjans per aquest motiu no és altre que Álex Lequio, el fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio, tal com recull 'Informalia'.

Lequio és un ferm seguidor de Santiago Abascal

A qui votarà el fill de la mítica actriu? Doncs, de primeres, cal destacar que segueix a Instagram a diversos líders polítics espanyols, com ara Pablo Casado, Albert Rivera, Santiago Abascal i Pablo Iglesias. Amb tot, crida especialment l'atenció que l'únic president que no li interessi sigui, precisament, el del govern.

I és que sembla que Álex Lequio no guarda cap classe de simpatia per Pedro Sánchez, ja que no forma part de la seva llarga llista de 'followers'. Per contra, el fill de Lequio i Obregón sí que sembla sentir-se identificat amb el discurs d'un dels altres líders, si bé el seu partit no compta amb cap diputat al Congrés dels Diputats: Santiago Abascal, president de la formació d'ultradreta VOX.

Lequio posa 'm'agrada' de manera habitual a les publicacions d'Abascal

Així les coses, és quelcom habitual veure a Lequio posant 'm'agrada' en publicacions d'Abascal, però crida especialment l'atenció que en posi en aquelles que són més significatives. És el cas, per exemple, de les fotografies que el líder de VOX va compartir el 12 de febrer, que recollien el següent text: «Acompanyant a la nostra acusació popular contra els colpistes a les portes del Tribunal Suprem».

També ha mostrat la seva bona predisposició cap a la formació ultradretana en els diversos actes que VOX ha anat realitzant per tot Espanya, així com va posar 'like' a la mobilització que el ja conegut com 'trio de dretes' va organitzar contra el govern actual, concretament «contra la traïció de Pedro Sánchez i contra el cop separatista».

Amb tot, l'últim cop que Lequio va reaccionar a una publicació d'Abascal va ser quan es va produir la trobada entre VOX i una multitud de joves al Teatre Barceló de Madrid. Aquell cop, però, Lequi no es va quedar aquí, i també es va animar a publicar un comentari que contenia tres icones en forma de cor, i tres més de la bandera d'Espanya.

 


Comentaris

envia el comentari