Álex Lequio sorprèn amb una imatge renovada gràcies al tractament

El fill d’Ana Obregón ha compartit una fotografia amb barba, bigoti i celles després de mesos de quimioteràpia

Des del diagnòstic de càncer, Ana Obregón no s'ha separat ni un moment d'Álex Lequio | Instagram

El fill d’Ana Obregón ha demostrat una gran força i valor en la seva lluita contra el càncer, essent un exemple de superació per a totes les persones que estan passant pel mateix. Després de més d’un any als Estats Units amb l’objectiu de frenar la malaltia gràcies a un tractament desconegut a Espanya, ara Álex Lequio ha aconseguit frenar el càncer i continuar el tractament des de Pamplona.

Les millores d’Álex són més que visibles, tal com va poder compartir el jove per les xarxes socials. L’última imatge que publicava en el seu perfil d’Instagram, segons informa ‘La Coctelera’, va sorprendre gratament a tots els coneguts, familiars i seguidors: Lequio lluïa un aspecte renovat i acompanyat de barba, celles i bigoti

x
L'última imatge que ha compartit Álex Lequio, amb barba i celles | Instagram 

 

Després de molts mesos sota el tractament de quimioteràpia, el jove havia perdut tot el pèl. Inclús ell mateix s’anomenava «l’home sense celles». Ara, però, Álex Lequio ha mostrat que el cabell ja està tornant a créixer, notícia que la mateixa Ana Obregón ja va fer pública en un acte fa un temps.

  • Més informació relacionada: La família d'Alessandro Lequio podria ampliar-se

Des de petit ha tingut el cabell arrissat

L’última fotografia que va compartir Lequio va ser captada a Andorra, on el fill d’Ana mostra una gran quantitat de pèls a les celles, barba i bigoti; tot i que apareix amb caputxa, sembla que el cabell també haurà començat a créixer. És possible que aviat comparteixi imatges amb la cabellera arrissada de què tant parlava la seva mare.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#TeamObregon #TBT

Una publicación compartida de Me Dicen Aless (@alessandrolequiojr) el

Ana Obregón li envia un missatge a Alessandro

Segons va confessar Ana Obregón a ‘Lecturas’, mare i fill han passat els pitjors mesos de les seves vides per lluitar contra el càncer. Molts mesos de sofriment lluny de casa s’han transformat en mesos de superació, en els que no s’han separat ni un moment.

Ha sigut quasi un any de tractament als Estats Units, en el que la presentadora ha trobat a faltar la presència d’Alessandro Lequio. «Alessandro ha estat, sobretot al principi», explicava Ana a la revista. «M’hauria agradat que estigués més per acompanyar-me. Estava molt sola». Obregón, tot i això, va admetre que no s’havia enfadat gens, i que «cadascú és d’una manera».

Ana Obregón, Alessandro Lequio i el seu fill Álex Lequio | Arxiu

 

  • Notícia d’interès: Ana Obregón, protagonista d'una incòmoda situació en una botiga de Barcelona

Comentaris

envia el comentari