IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Álex Lequio parla sobre el seu càncer per 60.000 euros

Els pares del jove l'han acompanyat a l'entrevista que ha concedit a la revista '¡HOLA!'

Álex Lequio juntos a sus padres en un evento pasado
Álex Lequio ha concedit un reportatge amb els seus pares a la revista '¡HOLA!' | Gtres

Segons ha avançat 'La Coctelera', Álex Lequio  fa poc que ha reprès el seu ritme de vida normal després del tractament contra la malaltia que pateix. Aquest dimecres ha reaparegut oficialment, però abans ja l'havíem vist al sopar d'empresa de Nadal, en un mitjà de comunicació com '¡HOLA!' intentant normalitzar la paraula càncer.

El 'caché' d'Álex Lequio amb bon fi

Segons fonts properes de la publicació, el jove ha cobrat entre 55.000 i 60.000 euros per l'entrevista i la fotografia amb els seus pares, Ana Obregón i Alessandro Lequio. No és la primera vegada que és protagonista a la portada d'una revista aquests últims mesos, però el fet que els seus progenitors hagin aparegut al reportatge amb ell ha incrementat de manera considerable el seu 'caché'. Ara bé, una part de la quantitat que s'ha endut la destinarà al seu tractament.

El fill d'Ana Obregón treu importància a la seva malaltia

En total han dedicat 11 pàgines al jove i a la seva delicada situació actual. El to de l'entrevista, però, no és gens fatalista ni aporta detalls sobre la malaltia ni com de malament ho està passant. El seu canvi físic és evident, però sap que també és transitori perquè té moltes esperances en què tot tingui un final feliç.

El fill d'Ana Obregón ha mostrat una actitud optimista i un gran sentit de l'humor. Segons algunes de les seves frases per a la revista '¡HOLA!': «M'agradaria arribar a normalitzar, fins i tot vulgaritzar la paraula càncer, perquè la gent ho vegi com un simple diagnòstic mèdic. No és un sinònim de fatalisme i mort, és sinònim de vida».

Més notícies relacionades: «Álex Lequio bromeja sobre la calvície provocada pel càncer»

Aviat se sabrà si Álex està curat

A finals d'aquest mes de desembre, la família rebrà el diagnòstic definitiu de la malaltia. Aquesta notícia, que tots esperen que sigui positiva, serà el seu millor regal de reis: «Quan arribi desembre i li diguin que està curat, ploraré un mes sencer», afirmava Ana Obregón, emocionada.

Això sí, encara que la família centri tota la seva energia positiva en la recuperació d'Álex, i que ell es trobi «ple d'ànim i esperança», sembla inevitable que Ana Obregón, la mare que ho va deixar tot pel seu fill, estigui intranquil·la per la incertesa: «Ella, lògicament, està una mica inquieta».

L'últim viatge a Nova York

Així doncs, si no hi ha res en contra, aquestes seran unes festes molt felices en comparació amb els darrers mesos de tractament entre els Estats Units i Pamplona. Segons comenta 'JALEOS', Álex té previst un últim viatge a Nova York, al Memorial Sloan Kettering Cancer Center (MSKCC), l'hospital d'elit on va començar la lluita fa vuit mesos. L'objectiu és tancar l'expedient i, ja que hi és, tenir una «segona opinió, a part de la de Pamplona», la prestigiosa clínica de la Universitat de Navarra en què ha fet el tractament i que visita cada tres setmanes.


Comentaris

envia el comentari