Álex Lequio podria tornar a Madrid el pròxim 5 de juliol

Així ho ha confirmat el seu pare, Alessandro Lequio

Alex Lequio con su madre Ana Obregón
Imatge d'arxiu d'Álex Lequio amb la seva mare Ana Obregón. | España Diario

El fill d'Ana Obregón, Álex Lequio, tornarà a Madrid la pròxima setmana després de gairebé tres mesos a Nova York, on ha rebut un tractament especial contra la seva malaltia —de la qual encara no es coneixen detalls—. 

Cal recordar que totes les alarmes es van disparar quan el jove va ser vist entrant a la clínica Memorial Sloan Kettering Cancer Center, especialitzada en tractaments contra el càncer. No obstant això, sembla que Lequio estaria recuperant-se favorablement, fet que li permetria tornar a Espanya. 

Álex Lequio torna a Madrid per feina

De fet, i segons publica el portal 'Vanitatis' a través de declaracions del pare d'Álex, Alessandro Lequio, el pròxim 5 de juliol el jove estarà a Madrid. «Álex té Polar, la seva empresa de màrqueting digital, i un dels seus clients obre un restaurant al centre comercial Diversia a La Moraleja. La inauguració és el pròxim 5 de juliol i vol assistir a l'obertura de Miss Sushi, que així es diu el local. Vol complir amb les seves obligacions amb el client i per això estarà a Madrid».

Així doncs, la setmana que ve, Álex Lequio tornarà a estar a Espanya, acompanyat de la seva parella Francisca i la seva mare Ana Obregón. Un retorn molt esperat, ja que significa que el tractament, l'evolució i la recuperació d'Álex han sigut més que satisfactòries i els metges li han permès aquest desplaçament.

Més de tres mesos de tractament

Cal destacar que es tracta de la primera informació que s'ha pogut saber l'estat de salut d'Álex durant tot aquest temps. És cert que persones pròximes a l'entorn familiar han comentat diversos aspectes de la seva suposada malaltia, com l'exdona del col·laborador de Telecinco, Antonia Dell’Atte, o l'exparella del jove, Andrea Guasch. No obstant això, Obregón i Lequio han mantingut tot aquest tema amb la més absoluta discreció.

D'entre els dos, Alessandro Lequio ha sigut qui més detalls ha donat sobre l'estat de salut del seu fill, tot i ser petites pinzellades. I és que quan els seus companys de ‘El Programa de Ana Rosa’ li preguntaven sobre el tema, Alessandro es limitava a dir: «Tot va bé». De fet, tota la família va abandonar inclús les xarxes socials per no donar pistes sobre el que estava passant.

La familia Lequio Obregón en el centro médico
La família Lequio Obregón entrant al centre mèdic. | Diez Minutos

 

 


Comentaris

envia el comentari