rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Álex Lequio trenca amb Francisca de forma definitiva

El seu pare, Alessandro Lequio va afirmar fa uns dies que l'única dona que l'acompanya a Nova York és la seva mare
Álex Lequio porta ja més d'un mes a Nova York des que va acudir a un centre contra el càncer | GTRES

 

Fa uns dies van començar a sorgir rumors d'una possible ruptura entre Álex Lequio i la que havia estat la seva parella fins ara, Francisca. Ara sembla que tot s'ha confirmat, el fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio ha trencat definitivament la seva relació amb la noia. Cal dir que, després d'anar amb Álex al centre mèdic de Nova York, ella va desaparèixer per complet de les xarxes socials, fins i tot ha esborrat les seves.

 

Tot i que en un primer moment Álex va comptar amb ella, la vam veure en les primeres imatges que van sortir de la família Lequio acudint al centre especialitzat en càncer, amb el pas de les setmanes la jove ha desaparegut del seu entorn i sembla que ara ja se sap el motiu.

S'ha de dir també que Francisca va voler preparar una sorpresa pel fill d'Ana Obregón, al començament del seu viatge a Nova York, fent una celebració a l'hotel al qual estaven allotjats.

 

El distanciament entre els dos ha fet, però, que la parella no passés pels seus millors moments, cosa es va acabar evidenciant amb unes paraules d'Alessandro Lequio, pare d'Álex: «l'única dona que acompanya el meu fill és la seva mare, no hi ha ningú més».

 

Álex Lequio i la seva parella Francisca | Cedida

 

Francisca, desapareguda de les xarxes socials

Dies després de sortir a la llum les imatges d'Álex Lequio a Nova York, la seva parella va desaparèixer de les xarxes socials, no només això, sinó que també va esborrar tots els seus comptes creats.

Álex ha eliminat les fotos de Francisca de les seves xarxes

Una altra de les coses que cal mencionar és que Álex ha esborrat totes les imatges en les quals sortia amb la seva parella a les seves xarxes socials, i no eren precisament poques. El jove publicava fotos dels dos de forma bastant habitual. L'única que ha quedat és una en la que surten amb amics.

 

Precisament és aquesta una de les evidències més importants i reveladores de la seva ruptura, una desaparició poc normal de les imatges de la parella a l'Instagram d'Álex.

 

Ana Obregón, Alessandro Lequio i el seu fill Álex Lequio. | GTRES

 

Alessandro Lequio diu que la seva mare és l'única dona que està amb Álex

Fa uns dies que Alessandro Lequio va acudir a un acte al qual, en un principi, havia d'anar el seu fill, cosa que li va ser desaconsellada pels metges. Per aquest motiu va ser el seu pare qui va substituir-lo i, a l'esdeveniment, va haver de parlar amb els mitjans de comunicació. Va ser llavors quan va deixar unes paraules que van iniciar les sospites sobre la ruptura entre Álex i Francisca.

 

«L'única dona que acompanya el meu fill és la seva mare, no hi ha ningú més», és el contundent missatge que va donar.

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris