Álex Lequio viatja a Espanya amb la seva mare Ana Obregón

Dies després de confirmar que continuarà el seu tractament a Nova Jersey, els metges l'han deixat volar per visitar la seva família

Álex Lequio en una imagen de archivo
Álex Lequio en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

Álex Lequio i la seva família per fi han rebut una bona notícia. El jove, que fa sis mesos que va començar un tractament contra el càncer als Estats Units, ha volat cap a Espanya amb la seva mare Ana Obregón, on passarà uns dies entre les seves persones estimades. Els bons resultats de les últimes proves han fet que els metges, abans que continuï la teràpia a Nova Jerseili donin permís per visitar la família

Tornada a Madrid per retrobar-se amb la família 

La revista  ‘¡Qué me dices!’ ha publicat unes imatges de Lequio i la seva mare a l'aeroport Adolfo Suárez-Barajas que es van produir el passat 27 de setembre. El mitjà també ha compartit unes fotografies dels dos agafant un cotxe per anar a casa seva.  

La tornada del fill d'Alessandro Lequio es va produir després d'agafar un vol de més de vuit hores des de Nova Jersey. És en un recinte que el Memorial Sloan Kettering Cancer Center té en aquest estat on Álex reprendrà el seu tractament. Les fotografies ens mostren la felicitat de mare i fill pel fet de poder tornar a casa i passar uns dies allunyats del centre hospitalari. 

 

El jove estava tan animat a la seva arribada a Madrid que va acceptar fer-se unes fotos, on se'l veia somrient i fent broma, amb uns treballadors de l'aeroport que li van demanar. 

Reaparició amb la gorra que l'ha acompanyat els últims mesos

A les fotografies que publica la revista, podem veure a Àlex Lequio la seva inseparable gorra, la qual ha lluït en els últims mesos d'ençà que va començar la part més dura de la teràpia. El tractament li va provocar la pèrdua del cabell, com ell mateix ens ha ensenyat a les xarxes socials, però sembla que ara ja començar a recuperar-lo, gairebé al mateix ritme que millora la seva salut. 

És el tercer cop que un mitjà de comunicació capta una imatge de Lequio on es pot veure clarament els efectes de la malaltia en el seu aspecte físic. Fins ara, és poca la informació que ha aparegut a la premsa sobre el seu estat de salut i ell només ha parlat públicament per agrair els suports que ha rebut i per confirmar el seu canvi d'hospital. 


Comentaris

envia el comentari