Alexia Rivas

Alexia Rivas confirma que és la nova xicota del famós més buscat de Telecinco

Alexia Rivas acaba de començar una relació amb molta il·lusió

La col·laboradora de Fiesta, Alexia Rivas, acaba d'iniciar una nova etapa a la seva vida personal. L'exconcursant de Supervivientes ha sorprès tothom passejant pels carrers de Madrid amb aquesta persona.

Es tracta del músic Román Mosteiro, que a més a més es dedica a l'hostaleria. És el CEO d'una empresa de restauració que ofereix també serveis a l'oci nocturn. Però, a més, és l'ex d'una companya de treball de la mateixa Alexia.

Lara Álvarez i ell van estar sortint junts el 2016. Van tenir força anades i tornades, ja que van trencar al cap de poc temps però van ser vistos junts de nou el 2017. Encara que la cosa tampoc va quallar i van prendre camins diferents aquell any.

Fins al 2020, quan es van deixar veure (sí, una altra vegada) passejant pels carrers de Madrid. Aquesta seria la darrera vegada que es donarien una oportunitat en temes d'amor, ja que continuen mantenint una amistat molt bonica. Sembla que a la tercera va vençuda.

Foto d'arxiu d'Alexia Rivas fent-se una selfie arquejant una cella
La influencer sempre ha estat una soltera molt cotitzada | Instagram

Román és un gran expert en el seu treball atès que va rebre formació completa a Galícia. Encara que el que més mou és la música, com la seva assignatura pendent. I és per això que fa anys que l'empresari intenta fer-se un lloc en aquesta indústria com a cantautor.

Segons la revista Semana, una font propera al cercle d'Alexia diu que aquesta es troba molt feliç. I que «li brillen els ulls cada cop que l'escolta cantar i tocar la seva guitarra». Sembla que un home que sap tocar un instrument és la seva gran feblesa.

Aquest romanç ha agafat més d'un per sorpresa, ja que Alexia Rivas ha estat relacionada amb diferents homes des de començament d'any. Va ser ella mateixa qui ho va assegurar.

Els homes d'Alexia Rivas

Fa uns quants dies, la col·laboradora deia que mantenia converses a través d'Instagram amb l'actor William Levy. L'intèrpret de Cafe con aroma de mujer s'ha convertit en el somni de moltes noies i sembla que Alexia ho ha pogut viure. Tot i això, ella mateixa ha dit que no volia fer un pas endavant ja que l'actor tenia «altres coses i no podia rematar».

Però William no ha estat l'únic en aquesta llista amb què se li ha relacionat. Omar Sánchez i amb Yago Racero, nebot de Nacho Palau, són altres homes amb qui la ponferradina ha pogut festejar.

Alexia i Román estan junts des de fa un mes
Alexia i Román estan junts des de fa un mes | Trendings

Tot i això, cap dels seus amics havia vist així d'il·lusionada la col·laboradora amb Román. L'última vegada que li va passar una cosa així a Alexia va ser amb el periodista Alfonso Merlos.

Recordem que el comunicador era la parella de la també col·laboradora Marta López. I va ser durant una emissió en directe quan es va descobrir que estava tenint un idil·li en paral·lel amb la jove. Alexia apareixia en aquesta emissió darrere de càmera passejant-se amb poca roba.

Un capítol que va causar gran enrenou mediàtic i que tant la premsa com les xarxes socials no van deixar de parlar-ne durant molt de temps. Tot i que aquest capítol ja està tancat per a ella.

Aquesta mateixa font que hem esmentat anteriorment ha parlat sobre aquesta relació. «Comparteixen amics, cosa que està ajudant a la relació que es va consolidant. A més, tots dos són grans amants del mar i, sobretot, dels animals».

«Tots dos estan involucrats en campanyes i projectes solidaris en favor dels animals. Román fins i tot ha fet concerts amb aquest objectiu», assenyalava aquesta persona.