Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Alfonso Arús parlant en vestit blanc i samarreta blava, Isabel Preysler somrient amb una brusa negra, un emoji rient i el logotip d'Aruser@s

Alfonso Arús destapa a 'Aruser@s' l'últim i divertit problema d'Isabel Preysler

Alfonso Arús ha emès unes imatges al seu programa que deixen en evidència la 'reina de corazones'

Alfonso Arús ha tingut com a protagonista indiscutible de l'última entrega d'Aruser@sIsabel Preysler, la coneguda 'reina de corazones'. I tot perquè n'ha emès unes imatges que provoquen el riure.

Fotomuntatge amb una captura de fons del plató d''Aruser@s' a La Sexta i al capdavant el seu presentador Alfonso Arús seriós
Alfonso Arús ha sorprès amb unes imatges d'Isabel Preysler | Atresmedia

El que ha fet exactament Alfonso Arús és mostrar als espectadors el contratemps que ella ha patit en una de les seves últimes sortides. El que li ha passat és que ha anat a votar i no sabia on ho havia de fer.

Alfonso Arús pren com a protagonista Isabel Preysler a Aruser@s

Alfonso Arús ha posat sobre la taula aquests dies les últimes notícies de figures de la premsa rosa com Paula Echevarría i Ortega Cano. I avui ha fet el mateix amb Isabel en mostrar la problemàtica més recent que ha patit.

Abans de donar pas al vídeo, que era la prova del que li havia passat, el presentador català ha pres la paraula. Ho ha fet per donar-li l'entradeta al tema: “Nosaltres ja fa anys que insistim en la poca orientació de Preysler. Poca orientació que sol demostrar quan surt de casa”.

Captura d''Aruser@s' amb Alfonso Arús mirant de banda en un vestit blanc i samarreta blava el 12 de juny de 2024
Alfonso Arús ha deixat clar que Isabel té un problema des de fa temps | Atresmedia

I Tatiana ha afegit: “I si a això li sumem la dificultat d'anar a votar, saber l'escola, la taula que et toca, doncs són massa factors”. Davant del que ha dit Alfonso: “Si és que ja no s'aclareix amb un cotxe que té a la sortida, simplement. Calcula amb el col·legi electoral”.

Alfonso Arús revela la distracció d'Isabel Preysler

Alfonso Arús, després d'avançar que la mare de Tamara Falcó és una despistada, ha emès el vídeo on se'n mostra el nou contratemps. I així s'ha pogut descobrir Isabel anant a fer el seu vot en els comicis europeus passats.

En concret, ella apareix al carrer, absolutament perduda, ja que no sap la taula on ha de votar. Per això s'ha dirigit al xofer per preguntar-li: “No t'ha donat el teu company un número amb la nostra taula?”. El jove ha deixat clar que no en sabia res, però que faria una trucada per informar-se i dir-ho.

Captura d''Aruser@s' amb Isabel Presyler amb els cabells recollits, ulleres de sol, camisa blava, el mòbil a la mà i l'altra mà amunt el 12 de juny de 2024
Alfonso Arús ha rigut de la distracció de Preysler | Atresmedia

Alfonso, com els espectadors d'Aruser@s, han comprovat que, davant de la desorientació d'Isabel, ha aparegut la seva filla en escena. I aquesta li ha dit: “Mami, es pot mirar allí”, alhora que li indicava el lloc on podia consultar aquesta dada a l'escola. I Preysler li ha respost: “Ja, però m'ho manen ells”.

Després d'aquestes imatges, Angie Cárdenas ha decidit intervenir a plató exposant que no entenia el comportament de la filipina. Encara més, ha subratllat que no té sentit la seva actitud quan a l'entrada del col·legi electoral hi ha una persona que t'ajuda a saber quina és la teva mesa de votació. Alfonso Arús, davant d'aquest argument, ha manifestat: “És la Preysler, que s'ha confós moltes vegades, fins i tot de pis al pàrquing”.

Després de la broma i del vídeo que ha fet riure més d'un, el presentador ha donat cabuda a les declaracions que Isabel va fer després de votar. Per exemple, va declarar: “El meu darrer net és riquíssim”. Això sí, es va negar a respondre als nous atacs que ha rebut de Carmen Lomana.