IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Alfons Arús negocia amb Atresmedia per presentar un nou programa a La Sexta

Les negociacions es troben en un punt mort

Alfons Arús ha presentat Arucitys durant quinze temporades. | Youtube

Atresmedia està buscant un revulsiu a la seva plantilla i fa mesos que s'ha fixat un objectiu: Alfons Arús. Les dues parts estan immerses en un procés de negociació, i és que el presentador català seria el candidat perfecte per presentar un nou espai a La Sexta. No obstant això, es farà difícil que el presentador català abandoni Arucitys, a 8TV, programa de sobretaula que ha sabut mantenir en antena durant quinze anys.

Mario López, director d'antena de La Sexta, serà l'encarregat de portar-lo al conglomerat televisiu, encara que de moment, i segons informa Okdiario, les negociacions es troben en punt mort. D'altra banda, l'oferta econòmica que se li ha plantejat a Arús és insuficient. Ambdues parts s'han donat un cap de setmana de reflexió i esperen tornar a reunir-se en els pròxims dies.

Finalment, queda un assumpte per resoldre, i és que 8TV forma part del grup Godó, que també controla altres mitjans com La Vanguardia o RAC1. La directiva del grup ha reaccionat de manera negativa a aquestes negociacions, considerant que no volen perdre al seu presentador estrella o que treballi per Atresmedia els caps de setmana. En qualsevol cas, Arús acaba contracte el juny amb 8TV. Veurem com acaba aquest possible moviment de fitxes.


Comentaris

envia el comentari