rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Alfonso Díez assegura que té una «relació d'amistat» amb la reina Sofia

Les declaracions de Pilar Eyre han generat encara més dubtes
Sofia i Alfonso Díez al funeral homenatge a la duquessa d'Alba | Imatge de: Gtres.

 

La reina Sofia ha passat a un segon pla de l'agenda mediàtica d'ençà que Letícia i Felip VI van passar al capdavant del poder monàrquic. Els emèrits ja no són de tant interès com abans perquè ara la importància recau en els actuals reis d'Espanya i això es fa evident davant la davallada d'informació retransmesa en relació a Joan Carles i la seva esposa. Tan sols se'ls ha vist en algun acte públic i això està generant una gran polèmica sobre un possible allunyament entre els emèrits.

  

 ​

Una bonica relació d'amistat

Per això, l'amistat entre Alfons Díez Carabanes, el duc vidu de la duquessa d'Alba, i la reina Sofia està provocant un replantejament de la situació. De fet, podria haver-hi un paral·lelisme entre la relació que viuen ambdós i la que van experimentar en el seu moment el rei emèrit amb Corinna zu Sayn-Wittgenstein, segons indicacions de l'especialista Pilar Eyre al portal 'Bekia'.

 

Jordi Martín, qui els hi feia reportatges a Díez i la Duquessa, va voler saber què passava i el duc li va afirmar que s'apreciaven molt. «L'he trucat i m'ha confirmat que coneix la reina i diu que tenen una relació molt bona i cordial», va explicar Martín. Tot i això, el duc va voler acabar amb les sospites en dir que «no hi ha res que no sigui una relació d'amistat».

 

Sofia i Alfonso Díez al funeral homenatge a la duquessa d'Alba | Imatge de: Gtres.

Una nova relació?

Els rumors sobre la relació entre Sofia i Díez s'han fet més creïbles perquè els mitjans estan donant credibilitat als fets. Així doncs, defensen la teoria que tindrien alguna cosa més que una simple i bonica amistat. Fins i tot, el mitjà suec 'Svensk Dam' ja va mencionar fa temps que la reina emèrita podria haver trobat l'amor amb Díez, segons recull 'Jaleos del Corazón'.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris