IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Alfonso Díez assegura que té una «relació d'amistat» amb la reina Sofia

Les declaracions de Pilar Eyre han generat encara més dubtes

Doña Sofía y Alfonso Díez en el funeral homenaje a la duquesa de Alba
Sofia i Alfonso Díez al funeral homenatge a la duquessa d'Alba | Imatge de: Gtres.

La reina Sofia ha passat a un segon pla de l'agenda mediàtica d'ençà que Letícia i Felip VI van passar al capdavant del poder monàrquic. un possible allunyament entre els emèrits.

  

 ​

Una bonica relació d'amistat

Per això, l'amistat entre Alfons Díez Carabanes, el duc vidu de la duquessa d'Alba, i la reina Sofia està provocant un replantejament de la situació. De fet, podria haver-hi un paral·lelisme entre la relació que viuen ambdós i la que van experimentar en el seu moment el rei emèrit amb Corinna zu Sayn-Wittgenstein, segons indicacions de l'especialista Pilar Eyre al portal 'Bekia'.

Jordi Martín, qui els hi feia reportatges a Díez i la Duquessa, va voler saber què passava i el duc li va afirmar que s'apreciaven molt. «L'he trucat i m'ha confirmat que coneix la reina i diu que tenen una relació molt bona i cordial», va explicar Martín. Tot i això, el duc va voler acabar amb les sospites en dir que «no hi ha res que no sigui una relació d'amistat».

Doña Sofía y Alfonso Díez en el funeral homenaje a la duquesa de Alba
Sofia i Alfonso Díez al funeral homenatge a la duquessa d'Alba | Imatge de: Gtres.

Una nova relació?

Els rumors sobre la relació entre Sofia i Díez s'han fet més creïbles perquè els mitjans estan donant credibilitat als fets. Així doncs, defensen la teoria que tindrien alguna cosa més que una simple i bonica amistat. Fins i tot, el mitjà suec 'Svensk Dam' ja va mencionar fa temps que la reina emèrita podria haver trobat l'amor amb Díez, segons recull 'Jaleos del Corazón'.


Comentaris

envia el comentari