Alfonso Díez passa pel quiròfan per canviar el seu aspecte

El vidu de la duquessa d'Alba s'ha tret totes les arrugues, línies d'expressió i bosses que tenia

Imagen del nuevo rostro de Alfonso Diez.
Imatge de la nova cara d'Alfonso Diez. | Gtres

Alfonso Díez és una persona que no sol aparèixer molt en públic. Precisament per aquest motiu, cada vegada que ho fa és el centre de totes les mirades, tal com ha passat durant la correguda de bous de la Fira de Sant Isidre on ha aparegut públicament.

Aquesta vegada, però, el que més ha cridat l'atenció ha estat el seu nou rostre, lleugerament diferent del que tenia fins ara. I és que el vidu de la duquessa d'Alba ha reaparegut amb una impactant nova cara i uns marcats pòmuls. A més, li han desaparegut totes les arrugues d'expressió i les bosses que lluïa de manera natural quan passejava al costat de Cayetana.

Pel que sembla aquells van ser els seus últims anys lluint la seva cara al natural. Ara, té una pell llisa i sense arrugues, així com cap bossa i unes sospitoses galtes marcades i arrodonides. Segons ha confirmat 'El Español', Díez «s'ha fet un lífting facial —que costa entre 5.000 i 6.000 euros—, una blefaroplàstia de 4.000 euros per rejovenir la mirada, toxina botulínica, botox en arrugues, front i potes de galls de 300-500 euros». La intervenció quirúrgica, que s'hauria realitzat a la clínica de la doctora Barba Martínez, li ha suposat «rejovenir més de 15 anys».

Alfonso Diez en su aparición a principios de año.
Alfonso Diez en una aparició a principis d'any | Gtres

Ja s'havia fet altres intervencions

No és cap secret que Alfonso Díez es preocupa mot per la seva imatge i vol estar sempre impecable. De fet, aquest mateix any ja havia acaparat titulars per un sorprenent canvi a la cara. El vidu de la duquessa d'Alba va reaparèixer al concert que la italiana Carla Bruni va donar al Teatre Nuevo Apolo de Madrid amb una cara totalment diferent de la que ens tenia acostumats.

Aquella, però, tampoc era la primera vegada que havia passat per quiròfan. L'any 2013, Díez va ser el centre d'atenció en reaparèixer amb un rostre rejovenit, cosa que no pas en absolut desapercebut. Aleshores, es va posar a les mans del doctor Juan Peñas per sotmetre's a una operació per treure's les bosses dels ulls.


Comentaris

envia el comentari