Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Els lletrats avalen la suspensió dels presos electes

Desafortunat comentari d'Alfonso Rojo per una foto de Shakira sense sostenidors

El periodista ha escrit a Twitter: «Piqué ha d'estar encantat»
Piqué, Shakira i els seus fills a Disneyland | Gtres

 

Aquesta setmana Gerard Piquè i Shakira van passar un dia en família a Disneyland, la parella va portar els seus fills al famós parc aprofitant el descans de la gira de la cantant i l'aturada de la Lliga pels partits de seleccions.

 

El cas és que, sorprenentment, una de les coses que ha acabat sent notícia d'aquesta sortida de la família ha estat la vestimenta de la colombiana i alguns comentaris sobre la seva roba. Especialment ha destacat el comentari a Twitter del periodista Alfonso Rojo, però no precisament de forma positiva.

 

El comentari a Twitter d'Alfonso Rojo

Molts mitjans parlaven del dia de la família fent especial menció a la roba de la cantant. Una samarreta fina de màniga curta de color coral i uns pantalons curts de color blau. Però el detall que cridava més l'atenció era el fet que no portés sostenidors.

 

«Va deixar sense paraules a la resta dels visitants, no només per la seva presència sinó també per la seva vestimenta: la dona de Piqué va decidir posar-se còmoda i deixar-se el sostenidor a casa. Sense roba interior i amb una samarreta senzilla de color coral intens que deixava intuir els seus pits». Aquest és un dels comentaris que s'han pogut llegir a la premsa.

 

Arran de descripcions com aquesta han arribat comentaris molt menys moderats sobre la decisió de no portar sostenidors de Shakira. Alfonso Rojo, director de 'Periodista Digital', ha compartit a Twitter una notícia del seu diari i ha comentat: «Piqué ha d'estar encantat, encara que el Girona els mulli l'orella».

 

 

 

En la notícia es pot veure una imatge de la colombiana en la qual se li marquen els pits, el titular de l'article diu: «La bella Shakira es passeja per Disneyland sense sostenidor». Això, unit al comentari del periodista al tuit no ha agradat gens als usuaris que ho han vist, que l'han criticat i catalogat de masclista.

 

 

 

 

Altres comentaris desafortunats del periodista

El cert és que no es tracta de la primera vegada que el periodista parla més del compte i en més d'una ocasió ha tingut paraules fora de to a les xarxes socials. En una ocasió dedicava la frase «La lletja de les ulleres no em fa molta gràcia» a Ana Morgade, a Ada Colau li va dir «gordeta» i a Pablo Iglesias, «gilipollas».

 

El periodista Alfonso Rojo | TVE

 

Tot un seguit d'expressions poc correctes que han fet que molts usuaris de Twitter estiguin contra ell, cosa que s'ha agreujat amb el recent comentari a Shakira en el qual parla del fet que no porti sostenidors i ho fa, a més, mencionant al marit de la cantant, Gerard Piqué.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris