INVITACIÓ OFICIAL:

✨ T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

Alfonso Ussía ataca Julia Otero per haver defensat Rodrigo Lanza, el jove detingut per matar un terrassenc a Saragossa

A través d'un article publicat al diari 'La Razón', Ussía ha aprofitat per llançar dures crítiques contra diverses personalitats públiques
Julia Otero va dubtar de la versió policial després de 'Ciutat Morta' i va defensar Rodrigo Lanza
Julia Otero va dubtar de la versió policial després de 'Ciutat Morta' i va defensar Rodrigo Lanza | Cedida

En les últimes hores, la societat ha quedat commocionada per la mort del terrassenc Víctor Laínez a Zaragossa, després de ser brutalment agredit per Rodrigo Lanza, suposadament per portar uns tirants amb la bandera espanyola. No es parla d'una altra cosa, i aquest dijous el periodista Alfonso Ussía ha mostrat la seva indignació a través d'un article publicat al diari 'La Razón'. 

 

Però això no és tot, i és que Ussía també ha aprofitat per atacar amb duresa els qui en el cas recollit en el documental 'Ciutat Morta' van donar-li el seu suport, i ara mantenen un discret segon pla. Entre altres, ha dirigit dures crítiques contra la periodista catalana Julia Otero, que va defensar públicament la innocència del jove.  Tot això mentre a les xarxes circula un àudio de la periodista parlant sobre 'Ciutat Morta' i dubtant de la veracitat de la versió policial. 

 

Atacs contra conegudes personalitats públiques

El periodista comença el seu article assegurant que Lanza va arribar de Xile amb la seva mare, i explica que va actuar com un «okupa i antisistema» a Barcelona. «La bufanda palestina, les arracades, la brutícia», continua el seu dur article, fins que acaba recordant que «va llançar una pedra al cap d'un guàrdia municipal», i va «encertar». «El terrible impacte va deixar qui complia amb el seu deure tetraplègic», denuncia. 

 

Rodrigo Lanza va ser acusat de llançar una pedra i deixat tetraplègic un guàrdia urbà de Barcelona
Rodrigo Lanza va ser acusat de llançar una pedra i deixat tetraplègic un guàrdia urbà de Barcelona | Cedida

 

Recorda a més, que va passar «cinc anys a presó», però que «no se'l va privar de la nacionalitat espanyola ni va ser expatriat» quan va recuperar «la no merescuda llibertat». A partir d'aquí, el periodista critica «la poderosa màfia dels okupes i els antisistema» que van «finançar» amb «l'exquisida» col·laboració de l'Ajuntament de Xavier Trias un documental de 120 minuts, en referència a 'Ciutat Morta'. 

 

Però l'exalcalde de la capital catalana no és l'únic que rep un dels atacs, ja que també ataca al líder de Podem, Pablo Iglesias. Ussía lamenta que «es va reunir amb la mamà de la criatura per manifestar el seu suport i solidaritat», i que «el delinqüent de l'odi i la violència» es va instal·lar després a Saragossa. Aquí, segons el periodista, és on van gaudir de «la protecció de Podem» i de l'alcalde «Santiesteve el Gominas».

Però això no és tot, perquè el periodista continua els seus atacs, assegurant que el documental el van dirigir «els indesitjables Xavier Artigas i Xapo Ortega», i que quan es va estrenar «el guàrdia urbà s'acostumava a l'angoixa de la immobilitat total». «Mans i peus mortes per sempre. L'advocat fill de pu**, un vell amant d'ETA i avui pròxim a Immaculada Colau», continua amb ironia Ussía. 

 

Ussía lamenta l'assassinat de Víctor Laínez

Finalment, el periodista se solidaritza amb el terrassenc que ha mort a Saragossa després de rebre un dur cop al cap, Víctor Laínez, titllat de «feixista i franquista». «Víctor, simpatitzant de la Legió acostumava a portar insígnies dels Tercis», explica, uns «soldats valents que moren per defensar als qui els menyspreen».

 

Víctor volia celebrar «tranquil·lament el dia de la Patrona d'Infanteria», i no va poden fer «ni deu passes al carrer» perquè «l'okupa» el va colpejar amb un objecte de ferro. Ussía acaba el seu article desitjant que Lanza «es podreixi a la presó» i criticant que serà defensat per un advocat «que col·labora amb Colau».Comentaris

envia el comentari