IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Alfred i Amaia, enxampats deixant-ho en ple carrer

La parella va ser caçada mentre ho deixava en ple carrer a Barcelona, just després de la gala en contra de la sida

Amaia i Alfred, enxampats tallant enmig del carrer a Barcelona
Amaia i Alfred, enxampats tallant enmig del carrer a Barcelona | Lecturas

Punt final a l’idil·li d’Alfred i Amaia. Després que la seva història d’amor enganxés tothom a la passada edició d’’Operación Triunfo’, la popular parella televisiva ha optat per partir peres aprofitant que feia temps que la cosa no rutllava. Amaia, de fet, va ser enxampada marxant amb les maletes del pis que compartia amb Alfred a Barcelona.

La parella, però, sembla que no n’aprèn i aquesta vegada ha tornat a ser caçada pels ‘paparazzis’. Segons es pot veure en una fotografia de la revista ‘Lecturas’, Alfred no es va prendre gens bé la ruptura i per això mateix se’l va poder veure plorant al costat de la seva ja exparella Amaia. Les fotografies, en aquesta línia, van ser preses en ple carrer, just al final de la gala en contra de la sida celebrada a Barcelona. 

Alfred i Amaia parteixen peres

És la colpidora notícia que s’enduen tots els fans d’OT’ que els van veure créixer com a parella. La relació, plena d’alts i baixos, va viure el seu punt més àlgid quan la cantant navarresa i el cantant català van representar Espanya a ‘Eurovisió 2017’.

Des d’aleshores, però, la relació entre els dos s’ha acabat deteriorant —potser també fruit de l’estrés que comporta la vida de cantant— fins que la parella va optar per trencar. Finalment, el més impactant de tot plegat és que la parella no va tenir miraments per exemplificar el mal tràngol que estan passant en ple carrer.

Al final de la gala contra la sida que es va celebrar a Barcelona, els fotògrafs de la revista prèviament esmentada van enxampar la parella en un dels seus moments més complexos: amb Alfred sense poder aguantar les llàgrimes, i Amaia lamentant-se d’allò més.                  


Comentaris

envia el comentari