IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Alfred, després d'Eurovisió: «L'Amaia i jo ens hem de donar un temps... musicalment parlant»

Els representants d'Eurovisió començaran a treballar en les seves respectives carreres professionals

Amaia y Alfred a su llegada de Eurovisión
Amaia i Alfred arribant a Espanya després d'Eurovisió. | CatalunyaDiari.cat

Els exconcursants d''Operación Triunfo' i representants d'Espanya al Festival d'Eurovisió d'enguany, Amaia Romero i Alfred García, van gaudir a Portugal de l'última —de moment— actuació conjunta dels cantants. I és que, des que van començar a concursar al programa de TVE, el català i la pamplonesa no s'han separat. Ara, però, la jove parella s'ha vist obligada a distanciar-se per poder treballar en les seves respectives carreres professionals. 

Amaia i Alfred després d'Eurovisió

Amaia y Alfred en Eurovisión
Imatge d'arxiu d'Amaia i Alfred durant la seva actuació a Eurovisió. | CatalunyaDiari.cat

 

Així doncs, aquest passar dilluns, 14 de maig, Amaia Romero aterrava a l'aeroport de Madrid i es desplaçava directament a la seva estimada Pamplona. De fet, l'artista s'ha convertit en tota una figura mediàtica a Navarra —i fora d'ella també—, amb la qual cosa, la cantant comptarà, durant els pròxims dies, amb una agenda bastant plena de compromisos. 

No obstant això, i a diferència de la seva parella Alfred, la pamplonesa no té previst tornar immediatament als seus compromisos professionals, ja que, després de diversos mesos sense pausa, Amaia s'ha agafat dues setmanes de vacances. 

D'altra banda, Alfred sembla que no necessiti temps per desconnectar i agafar forces, ja que ha tornat a Barcelona per ficar-se a treballar, directament, amb el seu primer disc. 

«Una etapa se'n va i una altra ve», advertia l'artista a tots els seus seguidors. «Pugeu al pròxim vaixell?», convidava el cantant als seus seguidors s sumar-se a aquesta nova aventura. Una etapa que, en aquesta ocasió, farà de forma individual i on espera alçar definitivament la seva carrera musical.

Comparats amb Chenoa i Bisbal

La màgica relació que han protagonitzat Amaia Romero i Alfred García a ‘Operación Triumfo’ ha recordat inconfundiblement a aquella que van viure, en el seu dia, Chenoa i David Bisbal durant la primera edició del concurs. Els cantants, de reconeixement internacional, van formar una de les parelles més mediàtiques de l'actualitat espanyola.

No obstant això, i com tothom ja coneix, la història entre tots dos no va ser tan fructífera com semblava. El d'Almeria aconseguiria un impacte i aclamació sobre el públic pràcticament de forma immediata, la qual cosa va complicar que la història forjada a l'Acadèmia pogués continuar creixent fora.

Ara els toca a Amaia i Alfred, els quals hauran d'enfrontar-se als mateixos obstacles amb els quals es van topar Chenoa i Bisbal. No obstant això, tots dos arriben a aquesta fase amb il·lusió i esperança d'aconseguir tots els seus objectius. Què passarà amb Amaia i Alfred?


Comentaris

envia el comentari