La princesa Elionor i la infanta Sofia, convidades al concert d’Alfred

Les filles dels reis d’Espanya són fidels seguidores del cantant català

Alfred molt content de tenir unes fans 'reials'
Alfred molt content de tenir unes fans 'reials' | INSTAGRAM @ALFREDGARCIA

El pas per 'OT' ha modificat radicalment la trajectòria professional d’Alfred. A més de promocionar-se nacionalment gràcies a la seva música, va trobar a Amaia com el seu amor sentimental i va representar a Espanya a 'Eurovisió. Una de les seves fites més rellevants ha estat el llançament del seu primer disc, '1016'.

Segons 'La Coctelera', el més sorprenent és que entre la seva llista de fans es troben dues persones molt inesperades: la princesa Elionor i la infanta Sofia, filles dels reis d’Espanya.

  • També et pot interessar: La princesa Elionor fa 13 anys preparada per afrontar una nova etapa 

Molt content amb les seves seguidores 'reials'

Aprofitant l’assistència a la gala d’entrega dels Premis Gaudí de Barcelona, el cantant va confessar a la premsa sentir-se molt emocionat amb la notícia que les filles 'reials' es trobin entre les seves fans.

Les filles dels Reis són fans del cantant català
Les filles dels Reis són fans del cantant català | SEMANA

 

A més, ha comunicat que els hi ha fet arribar una invitació per al seu pròxim concert que se celebrarà a Madrid. «Convidades estan, no podria haver imaginat mai que a gent tan representativa com són les Infantes d’Espanya els hi podria agradar la meva música», va reconèixer Alfred.

La seva relació amb Amaia

Un dels regals més importants que va emportar-se del concurs 'OT' va ser la seva història d’amor amb Amaia, qui va guanyar la gala. Va ser una relació que no van amagar en cap moment, i fins i tot els va conduir a participar a 'Eurovisió' representant Espanya amb el tema 'Tu canción'.

Tot i això, tal com es va poder observar en imatges de premsa, aquesta relació va trencar-se a finals de l’any passat. No es coneix amb certesa els motius d’aquesta separació, però es rumoreja que la no participació d’ella a la gal·la final de 'OT 2018', en la qual s’escollia el proper representat per al festival europeu, pot haver estat un dels responsables. Alfred, en canvi, sí que va assistir.

A més de donar la notícia de la invitació a les Infantes d’Espanya, la premsa va voler conèixer més sobre l’absència d’Amaia. Com la seva discreció habitual, Alfred va respondre: «li haureu de preguntar a ella».

  • També et pot interessar: Alfred i Amaia, enxampats deixant-ho en ple carrer

Què pensa Alfred sobre el proper representant d''Eurovisió'?

No obstant això, el cantant va manifestar la seva opinió sobre Miki, el candidat escollit per a representar a Espanya en la propera gal·la d''Eurovisió'. Va declarar que el candidat, amb la cançó 'La venda', li sembla perfecte, i que no podria estar més satisfet d’aquesta decisió.


Comentaris

envia el comentari