Alfred d''OT', enfadat amb Renfe

La mare del semifinalista d''Operación Triumfo' ha patit un accident en una estació de tren

Imatge d'Alfred i Amaia durant un dels concerts de la gira d''OT'
Imatge d'Alfred i Amaia durant un dels concerts de la gira d''OT' | Cedida

Els concursants d''Operación Triunfo 2017' estan vivint una gira més que exitosa, omplint estadis com el Palau Sant Jordi i esgotant les 17.000 entrades en poques hores. Però tot i el triomf de popularitat que el programa ha portat als concursants, el semifinalista Alfred ahir no semblava estar gens content. El català va denunciar que la seva mare havia patit un accident en caure en l'estació de tren de Puerta d'Atocha a Madrid, lesionant-se el canell, el turmell i patir una contusió a l'ull esquerre.

La mare de l'Alfred ha patit un accident 

A més, aquell mateix matí Renfe va cometre un error de gestió avisant 4 vegades al noi d'un retard en la sortida del seu tren, que va acabar marxant a l'hora establerta inicialment. El resultat? Una sèrie de tuits indignats de l'Alfred que van rebre més de 2.000 retuits i gairebé 6.000 likes.

«Les goteres que teniu a les vostres instal·lacions que entollen el terra han fet que caigui la meva mare» escrivia el finalista d''OT' molt enfadat, acabant els seus tuits citant directament a la companyia de transports amb un contundent: «doble èxit de Renfe en un dia».

En el seu tuit adjuntava dues fotografies: una de la zona entollada per goteres amb els cartells de 'terra mullat' i una altra en la qual es podia veure l'ull contusionat de la seva mare.

Twitter, enfadat

Gairebé 700 usuaris han mostrat el seu suport al cantant, que representarà a Espanya a Eurovisió juntament amb Amaia, queixant-se a Renfe de la seva mala gestió.

Alfred durant una actuació al programa d''OT'
Alfred García durant una actuació al programa d''OT' | TV1

 

Renfe demana disculpes

Renfe va contestar als seus tuits al cap de poques hores, demanant disculpes i assegurant que «ja havien traslladat la informació dels fets a Adif, responsable del manteniment de les estacions».


Comentaris

envia el comentari