rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Alfred García: «Mai m’he declarat independentista»

El jove cantant, que ha saltat a la fama gràcies a 'OT', va penjar diverses imatges de mobilitzacions sobiranistes
Alfred García, a 'Operación Triunfo' | CatalunyaDiari.cat

 

Alfred García ha estat, sens dubte, una de les sensacions d’aquesta edició d’’Operación Triunfo’. El cantant català ha saltat a la palestra gràcies a les seves grans interpretacions sobre els escenaris del programa de TVE i, perquè no dir-ho, gràcies l’enamorament amb Amaia, la guanyadora del certamen.

 

Tot i això, Alfred també hauria estat notícia pel seu presumpte anhel independentista. Aquest, de fet, va compartir imatges al seu Instagram de la ‘V’ a Barcelona l’any 2014 i això va fer que molts especulessin amb la possible voluntat independentista del català.

«Mai m’he declarat independentista»

Alfred ha volgut sortir al pas de les crítiques. Aquest, de fet, no es va arronsar i va explicar: «Seré molt clar amb això i no ho tornaré a repetir: em dedico a la música i no a la política».

 

El jove cantant, que representarà a Espanya a la pròxima edició d'Eurovisión, va optar per reconèixer que «hi ha una foto publicada de la diada del 2014» i va afegir: «Hi ha banderes independentistes i no independentistes, la senyera... Jo mai m’he declarat independentista».

 

Finament, defugint de la polèmica aquest va aclarir: «No diré res més al respecte, gaudeixo de la festa de Catalunya com tots els altres».

 

Les fotografies de la discòrdia

Alfred García, abans de saltar a la ‘fama’, s’havia servit d’Instagram per expressar el seu anhel independentista. A través d’unes fotos on es veuen mostres del que va ser la Diada de l'11 de setembre del 2014 —una jornada en la qual es va representar al carrer una gran V—, el jove cantant ja va posicionar-se en el seu moment.

 

La cosa, però, no quedava només en les fotos. El català va afegir a les seves publicacions els hashtags #Independencia, #WeWantIndependence i #VotarEsNormal, unes paraules que, juntament amb les imatges, sembla que no van agradar massa. 

 

 

Molts usuaris de les xarxes socials, de fet, van considerar que no hauria de representar a Espanya algú que no se sent identificat amb el país, en clara al·lusió a la seva participació a Eurovisió.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris