URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Alguna vegada t'has preguntat per a què serveix aquesta marca a les tasses?

Aquí tens alguns trucs per fer-te la vida més fàcil
És difícil treure un només caramel de la caixa de Tic Tac | Youtube Foodbeast

 

Per a què serveix això? Tots ens hem fet alguna vegada aquesta pregunta i segurament ens haurem quedat amb les ganes de conèixer la resposta. Algunes vegades ens revelen el misteri, unes altres investiguem pel nostre compte, però hi ha coses que mai aconseguim endevinar per a què serveixen i ningú sap treure'ns del dubte. Doncs bé, a continuació expliquem alguns d'aquests misteris que se'ns han presentat en alguna ocasió i que ens han fet perdre el cap:

 

Com treure els Tic Tac de la capseta de la forma correcta

Segur que t'ha passat alguna vegada abans: obres l'envàs de Tic Tac però no et surt un, et surten tres o més. Per evitar això has de posar la capseta de cap per avall, subjectar-la fermament amb una mà i obrir la tapa amb l'altra mà. El motlle que té la tapa està dissenyat per contenir un sol Tic Tac. Però la caixa no deixa de ser útil: una vegada buida, lleva-li la tapa i col·loca la maquineta en l'obertura. D'això manera podràs tirar dins els encenalls del llapis.

 

Per a què serveix la marca de la base de les tasses

I per a què serveix la petita marca que tenen algunes tasses a la base? Per col·locar allí els teus cigarrets? No! La marca és perquè l'aigua no s'acumuli a la base quan freguis la tassa en el rentavaixelles. Si alguna vegada has buidat un, hauràs vist els petits tolls que es formen a la base de les tasses.

 

La marca de sota les tasses serveix perquè no s'acumuli l'aigua | Cedida

Per a què serveixen les obertures dels envasos de paper d'alumini

Per treure el plàstic de cuina el paper per fornejar de les seves caixes sense dificultat, pressiona les petites obertures que tenen en els extrems. Així, el rotllo es posarà en la posició correcta i podràs treure el que necessitis.

 

Quina funció té el forat de la cinta mètrica

Una simple cinta mètrica no es deslliura dels seus propis misteris. El petit forat de l'extrem de la cinta té un propòsit; amb aquest pots fixar un extrem al capdavant d'un caragol per si no tens a ningú que t'ajudi a mesurar. Però el misteri no acaba aquí, ja que el seu extrem dentat també serveix per a alguna cosa: amb ell pots fer marques sense necessitat de llapis. Fes una marca sobre el lloc concret, que deixarà una línia a partir de la qual podràs treballar.

 

La cinta mètrica amaga alguns trucs | Youtube Seejanedrill

 

Com mesurar les cantonades sense que ens destorbi la cinta mètrica

Però com se suposa que hem de mesurar les cantonades difícils d'aconseguir si la part de plàstic no ens deixa mesurar-ho tot? No et preocupis; si observes la capseta on va la cinta mètrica, en aquesta posa quant mesura la caixa, la qual cosa et permet afegir els centímetres que et falten al que ja vas mesurar.