INVITACIÓ OFICIAL:

✨ T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

Algunes pessetes encara es poden vendre per una gran quantitat de diners

Podries aconseguir fins a 20.000 euros per una moneda de cinc pessetes
Algunes pessetes encara poden vendre's per una gran quantitat de diners. | Cedida

Actualment, una moneda de cinc pessetes de 1949 es pot vendre per una quantitat que oscil·la entre els 12.000 i 20.000 euros. Segons explica 'Ideal', alguns portals especialitzats recomanen fer un llistat de totes les monedes que es tenen, anotant el valor, l'any i qualsevol rang especial encunyat, per després taxar-les en una botiga especialitzada de col·leccionista i marqui el valor total del lot.

D'aquesta manera, podrem saber si venent tota la col·lecció podrem treure més diners que venent cada moneda per separat. A través de la xarxa és possible trobar nombrosos portals especialitzats en aquest àmbit, com Todocolección, Catawiki o Foronum, entre moltes altres webs. Pots consultar totes les monedes de pessetes que han tingut més valor.

 

Han passat quinze anys des que l'euro va començar a circular per Espanya. Van conviure amb la pesseta fins que el 30 de juny d'aquell mateix any va deixar de circular. Però segons el càlcul que ha dut a terme el Banc d'Espanya, s'estima en uns 275.000 els milions de pessetes encara no s'han canviat per euros. Les pessetes encara es poden canviar al Banc d'Espanya i es podrà fer fins a final del 2020. El problema és que de vegades el valor adquirit per l'antiga moneda nacional supera la seva equivalència en euros.Comentaris

envia el comentari