IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Alguns dels salaris més alts de la televisió que et sorprendran

Concursants de realities, presentadors, periodistes, són alguns dels qui cobren xifres astronòmiques

Ylenia és una de les millor pagades | que.es.

Milers i milers d'euros. Aquestes són les xifres mínimes que s'embutxaquen molts dels personatges sortits de l'univers dels concursos i realities de la factoria Mediaset. Tot i així, no només el grup de Paolo Vasile crea aquests personatges. A l'Estat, molta gent no arriba a cobrar 1.000 euros al mes per poder tirar endavant i, a l'altre extrem, hi ha qui guanya xifres inimaginables. Alguns dels sous que recull el web Señorasque sorprenen.

- El pequeño Nicolás: Francisco Nicolás, va passar de la nit al dia a ser d'un personatge anònim a ser totalment reconegut. En entrar a GH VIP cobrava 4.000 euros al dia, 120.000 euros al mes.

- Rosa Benito: També al reality de convivència, Benito cobrava 25.000 euros setmanals.

- Mila Ximénez: En un altre dels realities de Mediaset, Mila Ximénez havia arribat a cobrar 30.000 euros setmanals, a més del seu sou com a col·laboradora de Sálvame. Segons el mitjà, el salari de dues setmanes de Ximénez podria equivaldre a l'anual d'un metge.

- Steisy: La extronista de Mujeres Hombres Y Viceversa cobrava entre 70 i 90 euros per dia de gravació i 1.000 euros per 'bolo' en discoteques.

- Ylenia: La exparticipant de Gandia Shore va passar per GH VIP mentre continua sumant 1.000 euros per visitar cadascuna de les discoteques on va.

- Bertín Osborne: Osborne cobrava 10.000 euros per cadascun dels programes que feia a Televisió Espanyola.

- Hermann Tertsch: El periodista va arribar a ingressar un milió d'euros de Telemadrid per presentar dos dels programes de la cadena.

- Sofía Suescun: La exconcursant de Gran Hermano, que va entrar amb la seva mare a la casa de Guadalix, va guanyar 500 euros a la setmana i 300.000 euros de premi final. A més, posteriorment, a Mujeres Hombres Y Viceversa, s'embutxacava 90 euros cada dia de gravació.


Comentaris

envia el comentari