Imatge de la reina Letícia presidint la reunió del consell del reial patronat

L'aliment que menja Letícia per estar sempre prima i musculosa

El truc de Letícia: perdre pes sense passar gana

Amb l'arribada del bon temps són moltes les persones que decideixen iniciar la famosa 'operació biquini'. És el moment de dedicar temps a l'exercici físic i a tenir cura de la nostra alimentació. I no són pocs els que es marquen com a objectiu eliminar aquells quilos que amagats per la roba d'hivern.

Però no és una tasca fàcil, i la majoria fracassa en l'intent. No obstant això, una gran excepció a aquesta regla és Letícia, l'actual reina d'Espanya, que sempre llueix una figura envejable. Per això, et revelarem la dieta que segueix la monarca per lluir sempre prima i musculosa.

El secret de la reina: La dieta Perricone

Et sona la 'dieta Perricone'? Si no n'has sentit a parlar, segueix llegint perquè promet! Es tracta d'un estil d'alimentació amb grans beneficis. I els resultats parlen per ells mateixos: és possible perdre pes sense renunciar a allò que el nostre cos ens demana.

La dieta Perricone la va inventar un dermatòleg anomenat Nicholas Perricone, pioner de la Teoria de l'Envelliment. És la dieta estrella que segueixen moltes celebritats de Hollywood, i pel que sembla també la reina Letícia.

Primer pla de la Reina Letícia
La monarca és conscient de la importància de seguir una dieta equilibrada | Cedida

Es tracta d'una dieta que ajuda a perdre aquests quilos de més, amb l'avantatge que no passem gana. Així, doncs, el nostre humor i ansietat no es veuran afectats, ja que un dels aspectes que queda cobert és la sacietat.

Quin és l'aliment que menja més Letícia?

Si alguna cosa caracteritza la dieta Perricone és que no restringeix els aliments essencials pel nostre organisme. És més, conté fins a deu grups compostos d'aliments, cosa que assegura menjars variats i rics en nutrients.

La dieta de la reina és sinònim de vitamines i minerals, fonamentals per al nostre dia a dia. No obstant això, és important tenir en compte que aquesta dieta no s'ha de seguir de manera continuada. L'ideal és fer-la en determinats períodes de l'any (l'ideal seria aplicar durant 28 dies).

En aquest sentit, hi ha un aliment que no pot faltar al rebost de l'actual monarca espanyola: el salmó. Es tracta d'un producte molt ric en omega-3, un tipus de greix natural essencial tant en aquesta dieta com per a l'organisme en general.

Tots els aliments que formen part de la dieta Perricone

Si el nostre objectiu és perdre pes i tenir una musculatura més definida i sana, us mostrem els ingredients que has de consumir integrats en deu grups diferents:

1. Omega 3

Alguns dels aliments que contenen omega 3 són els ous, el marisc, i com no, el peix. En aquest sentit, com hem vist, el salmó és l'aliment que es consumeix més en aquesta dieta.

Quatre trossos de salmó cru
El salmó conté una gran quantitat d'omega 3 | Getty Images

2. Espècies

Pots incorporar-ne alguns menjars, com ara la cúrcuma, el gingebre, l'alfàbrega... I és que, a més de ser sans, potenciaran el sabor dels menjars.

3. Fruites amb fibra

La fibra és important per obtenir la sensació de sacietat. Algunes de les fruites que pots consumir i que són riques en fibra són les pomes, les peres o la pinya.

4. Cereals

Els cereals integrals són necessaris, ja que ens ajuden a l'absorció del colesterol i del sucre. A més a més, d'aquesta manera estem disminuint el risc de patir diabetis.

Cereals a un bol blanc
Els cereals contenen una gran quantitat de fibra | Getty Images

5. Fruites amb greix

Algunes fruites contenen greixos bons per a l'organisme, de manera que ens ajuden a disminuir els nivells de colesterol a la sang. En aquest cas, la fruita més predominant és l'alvocat.

6. Fruits secs

La seva alta composició en aigua fan que siguin indispensables en moltes dietes. Així que, pots incorporar llavors de lli, ametlles, carbassa, etc.

7. Bitxo i pebrots

De la mateixa manera que les fruites riques en fibra, aquests aliments també produeixen sensació de sacietat. I a més de ressaltar el sabor dels plats, ajuden a l'acceleració del metabolisme.

Pebrot vermell.
El pebrot produeix un efecte saciant | Getty Images

8. Probiòtics

Els probiòtics, a més d'estabilitzar la flora intestinal, estimulen les defenses del nostre organisme. Els pots consumir a través de iogurts o lactis fermentats.

9. Verdures

Podríem dir que la verdura és l'aliment que no hauria de faltar a cap dieta. La seva ingesta diària ens aporta múltiples beneficis . Així, podries incorporar espinacs, bledes, bròquil, tomàquets...

10. Llegums

Gràcies al seu alt contingut en ferro, els llegums ens ajuden a eliminar toxines de l'organisme. Si vols beneficiar-te de les seves propietats, incorpora les llenties a la teva alimentació.