IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els aliments que mai has de menjar si vas borratxo

Hi ha alguns aliments que, combinats amb l'alcohol, poden provocar malestar i altres molèsties

Hi ha aliments que combinen molt malament amb l'alcohol | Cedida.

És comú que després d'una nit de festa i bastant alcohol en sang l'apetit es desperti feroçment, demanant a crits que li donem alguna cosa per menjar. Bé, doncs has de tenir en compte que hi ha certs aliments que encara agreugen molt més aquest estat de gana constant a l'estómac.

 

 

1. La pizza

Encara que aquest sigui un menjar molt comú durant aquest tipus de nits, no és una bona opció. L'àcid de la salsa de tomàquet es pot barrejar amb els teus sucs gàstrics i amb l'alcohol, creant un desastre en el teu estómac.

La salsa de tomàquet pot provocar acidesa a l'estómac. | Il Cuore

 

2. Les patates fregides

Un altre dels aliments als quals es recorre amb freqüència quan se surt de festa, sobretot per la comoditat que suposa accedir a elles i menjar-les al moment. Però tot i això, la quantitat de sal que porten aquest tipus de patates pot provocar que s'agreugi la sensació de deshidratació que provoca l'alcohol.

3. Les llaminadures

La gana que ens agafa després de beure alcohol sol fer que ens entrin moltes ganes d'uns menjars concrets, i un dels més comuns són els dolços. Malgrat que sí que aconsegueixen fer passar aquesta sensació d'estómac buit amb facilitat, la gran quantitat de sucre que contenen empenyerà a l'organisme a beure encara més. A més, les calories d'aquests dolços se sumaran a les del mateix alcohol, convertint-se en una barreja molt poc sana.

És millor evitar el sucre | Cedida.

 

4. Les taronges

Ni tan sols el menjar sa se'n salva. La gran quantitat d'àcid que es troba en aquesta peça de fruita afectarà en gran manera a un estómac que ja estarà intentant aguantar els efectes d'alcohol. Una fruita més recomanable és el plàtan, que com a font de potassi ajudarà en la recuperació de l'organisme.

5. Els aliments picants

De la mateixa forma que l'àcid, tots aquells aliments picants contribuiran a la sensació de malestar de l'estómac, gens recomanable després d'una nit de consumir molt d'alcohol.


Comentaris

envia el comentari